Stiri extrasport

Zile grele pentru internaționalul rus din Serie A: clubul vrea să-i rupă contractul, iubita-manechin l-a părăsit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 martie 2022

În timp ce trupele Moscovei lovesc Ucraina, viața continuă normal în Rusia. Cotidianul local Sovețki Sport anunță pe site-ul său că atacantul Aleksandr Kokorin, 31 de ani, tocmai s-a despărțit de iubita sa. 

Manechinul Vika Odințova a comentat pe InstaStory: „Nu mai sunt implicată momentan în nicio relație. În acest caz, din fericire”. Vika a dezvăluit că a fost contactată și de Cristiano Ronaldo. „În urmă cu câțiva ani, mi-a scris pe social media: «Bună, ce faci?». Am șters mesajul și nu i-am răspuns.”

Kokorin e sub contract cu Fiorentina până în 2024, dar gruparea Viola vrea să pună capăt acordului, nemulțumită fiind de prestațiile atacantului rus. 

Odințova în vizorul marilor sportivi

Rusoaica Viktoria Odintcova, 26 de ani, 5,1 milioane de followers pe Instagram, a vorbit în trecut despre relația cu Lewis Hamilton, campionul mondial de Formula 1, despre legătura cu Neymar și despre cum l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo.

„Am avut mai multe tipuri de relații de-a lungul timpului. La un moment dat, era o relație romantică. Apoi, s-a transformat într-o prietenie", a declarat Viktoria, susținând că „Lewis a rămas persoana cea mai faimoasă din agenda mea telefonică".

Superba brunetă a dezvăluit că îl cunoaște și pe Neymar, „vorbesc cu el, e unul dintre prietenii lui Lewis, schimbăm mesaje pe Instagram". Nu a uitat de Cristiano Ronaldo. Și-a amintit că „mi-a scris cu mult timp în urmă. «Bună, ce faci?», m-a întrebat. Am șters mesajul și nu i-am răspuns".

Citește și alte știri mondene: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.