Nationala

Un „tricolor”, contestat de fani în Ghencea: „Am întrebat 99 de români...”

+35 Foto
Grupul „Uniți Sub Tricolor”, format din ultrașii care încurajează organizat echipa națională a României, și-a continuat politica anti-Mario Camora și la meciul amical cu Grecia, din Ghencea.

Articol de Raed Krishan (foto)  —  vineri, 25 martie 2022

Grupul „Honor et Patria”, format din ultrașii care încurajează organizat echipa națională a României, și-a continuat politica anti-Mario Camora și la meciul amical cu Grecia, din Ghencea. 

Fanii naționalei din grupul „Honor et Patria” nu sunt de acord cu naturalizarea fotbaliștilor în prima reprezentativă a României. Mario Camora (35 de ani), fundașul stânga al campioanei CFR Cluj, a fost deschizătorul de drumuri. 

Mario Camora, contestat de fani la România - Grecia

Edi Iordănescu, aflat la primul meci pe banca naționalei, l-a trimis pe Camora din primul minut al meciului amical cu Grecia. În tribune, fanii au avut un mesaj prin care îl contestau: „Am întrebat 99 de români și pe Camora. Internaționala României?”. 

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Nici grupul “Uniți sub Tricolor” nu l-a menajat pe Camora. Portughezul a fost luat la țintă si de celălalt grup naționalist care încurajează naționala: "Singura-i menire firească, O națională neaoșă românească!", a fost mesajul afișat de UST. 

Camora a debutat în prima reprezentativă în august 2020, în meciul de baraj pentru calificarea la Euro 2020, împotriva Islandei. A bifat între timp, cu cea de astăzi, 7 apariții.

Echipele de start din România - Grecia

România: Fl. Niță - Rațiu, Chiricheș, A. Rus, Camora - R. Marin, Bordeianu, - Mitriță, Cicâldău, Al. Maxim - G. Pușcaș
Rezerve: Aioani, Moldovan - Toșca, Drăgușin, Nedelcearu, Sorescu, A. Ivan, Mihăilă, M. Marin, Burcă, Fl. Tănase, Oct. Popescu 
Selecționer: Edward Iordănescu 

Grecia: Vlachodimos - Rota, Mavropanos, Hatzidiakos, Tsimikas - Mantalos, Siopis, Bouchalakis - Limnios, Glakoumakis, Pelkas 
Rezerve: Paschalakis, Athanasiadis – Lyratzis, Tzavellas, Kiriakopoulos, Goutas, Alexandropoulos, Koulouris, Bakasetas, Chatzigiovanis, Pavlidis, Douvikas
Selecționer: Gustavo Poyet

>

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.