Nationala

Dragomir a remarcat doar 3 fotbaliști în România - Grecia: „Au personalitate, câștiguri pentru națională! În rest, fiii ploii”

+35 Foto
România - Grecia 0-1 . Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intervenit la GSP Live și a comentat debutul selecționerului Edi Iordănescu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 martie 2022

România - Grecia 0-1 . Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intervenit la GSP Live și a comentat debutul selecționerului Edi Iordănescu. 

Dragomir spune că cel puțin 4 fotbaliști ar trebui să nu mai fie convocați la națională. A remarcat tupeul cu care au evoluat-o Octavian Popescu, Adrian Rusu și Florin Tănase. 

Dumitru Dragomir, după România - Grecia 0-1

>

„Am jucat ca niciodată, am pierdut ca întotdeauna. Până nu găsim jucători cu moral de competiție înaltă, un mijlocaș în fața apărării... Nici Marin, nici Bordeianu nu pot juca acolo. Nu au fizic, dar nici știința jocului de a juca în fața apărătorilor. 

Sunt 4 pe care nu i-aș mai chema la națională, dar nu dau nume. Își dă seama și Edi. Dacă au doar două viteze, nu pot fi fotbaliști de acest nivel. 

Am avut dreptate față de Octavian Popescu. Nu a rupt gura târgului, dar a intrat cu personalitate. El și Rus mi-au plăcut în mod deosebit, sunt câștiguri pentru națională. Și de Tănase mi-a plăcut. Partea stângă să i-o lase lui Popescu, iar dreapta lui Mihăilă. Pe Tănase lasă-l, frate, să joace un meci întreg. Trebuie să încerce asta, dacă vor să aibă vreodată un rezultat pozitiv. Altfel suntem copiii ploii! 

Nu are Edi nicio vină, săracul. Aici, fiecare vrea să joace pentru el. E munca dracului. Aș face un cantonament în vară, cu 4-5 meciuri amicale, să învețe jocul și ei. Era o distanță de 60 de metri între compartimente. Uitați-vă și voi la Guardiola, la Liverpool, cum strâng echipele”, s spus Dragomir, al GSP Live. 

VIDEO / Ediție specială GSP Live, după România - Grecia

>

FOTO / Cele mai tari imagini din România - Grecia:

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.