Nationala

Frustrarea lui Vlad Chiricheș: „Aseară nu am avut somn!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 25 March 2022

Căpitanul Vlad Chiricheș a declarat după România - Grecia 0-1 că „nu a avut somn” după ce s-a întâmplat seara trecută, când Macedonia de Nord, echipa care a lăsat-o acasă pe România în preliminarii, a eliminat-o pe Italia (1-0) din cursa pentru Campionatul Mondial.

„Aseară, n-am avut somn gândindu-mă că am fi putut fi noi în locul Macedoniei. Ne-a lipsit puțină șansă. O echipă inferioară nouă e mai aproape de Mondial, asta e senzația mea”, a declarat Chiricheș la ProX.

Vlad Chiricheș, despre...

  • noul selecționer Edi Iordănescu: „E un nou început, idei noi, jucători noi. Sperăm să vină și victoriile în următoarele jocuri. Cred că suntem jucători cu experiență la națională, mister vrea să creeze un ax puternic, cu jucători cu experiență, sperăm să ne iasă și să vină și victoriile”
  • Ghencea: „M-am simțit foarte bine pe Ghencea, îmi place când ajung aici. Spiritul s-a păstrat, chiar dacă e un stadion nou. Mă bucur de fiecare dată să vin în zona asta”
  • următorul amical, cu Israel: „E un meci important, sper să venim cu lucruri mai bune de acolo, să jucăm mai bine și să câștigăm”

>

FOTO / Cele mai tari imagini din România - Grecia:

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.