Nationala

Edi Iordănescu se teme pentru ce urmează: „Din ce informații am, situația se agravează”

+35 Foto
România a pierdut meciul amical cu Grecia, scor 0-1, din Ghencea. Edi Iordănescu a făcut o analiză a partidei de debut.

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  vineri, 25 martie 2022

România a pierdut meciul amical cu Grecia, scor 0-1, din Ghencea. Edi Iordănescu a făcut o analiză a partidei de debut. 

  • După Grecia, România mai are un amical - luni, 29 martie, la Netanya, împotriva Israelului.

Imediat după meci, Edi Iordănescu a purtat o discuție cu Gus Poyet, omologul de pe banca Greciei: „Am povestit puțin, m-a întrebat de situația noastră. Sunt multe probleme medicale. Mi-e frică să nu se agraveze, din ce informații am. Patru jucători sunt izolați în camere. Alții acuză ceva probleme. Ne-am și testat, așteptăm să primim și rezultatele. Nu voiam să se întâmple asta la primul joc, dar asta e situația”.

VIDEO Edi Iordănescu, după debutul pe banca naționalei României

>

„A fost un test foarte util. Îmi pare rău că problemele avute ne-au dat peste cap procesul de pregătire. Gândisem ceva, apoi am fost nevoiți să ne readaptăm. Ne doream un test cu o echipă de nivelul Greciei. Apreciez nivelul lor. Au făcut egal în Spania, au bătut în Suedia. Au demonstrat și astăzi.

Ne-am dorit un rezultat bun, să prindem curaj. Au fost lucruri care nu au funcționat, dar putem trage anumite concluzii. Prima este că avem cu adevărat de muncă. În prima repriză nu am intrat cu tonusul potrivit. O parte dintre băieți au avut trac, nu am avut circulația mingii pe care o voiam, nu am accesat profunzimea. Am avut și o ocazie importantă prin Mitriță. Altfel vorbeam acum dacă ar fi cadrat execuția.

Au fost anumite discuții la pauză, am încercat să le dau încredere, să îi stimulez. Cu siguranță că repriza a doua a fost mai aproape de ce ne-am dorit. Am avut altă mobilitate, am generat și câteva momente statice. Cu puțină șansă puteam marca, puteam obține un rezulat pozitiv.

Nu vreau să fac aprecieri nominale, dar cei care au intrat de pe bancă au făcut-o foarte bine. Sunt atent la cei care vin din spate. Am avut și doi debutanți. Să dea Dumnezeu să nu mai avem probleme majore la jocul din Israel. Grupul a răspuns bine la ce am cerut”, a spus Edi Iordănescu, la Pro X.

VIDEO / Ediție specială GSP Live, după România - Grecia

>

FOTO / Cele mai tari imagini din România - Grecia:

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.