Nationala

Gabi Balint, drastic după înfrângerea cu Grecia: „Ce echipă?! Suntem descoperiți în banda dreaptă, Tavi Popescu a arătat puțin”

Gabi Balint (59 ani), fostul mare internațional, a avut un discurs dur la finalul meciului România - Grecia, pierdut la limită de „tricolori”, scor 0-1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 martie 2022

Gabi Balint (59 ani), fostul mare internațional, a avut un discurs dur la finalul meciului România - Grecia, pierdut la limită de „tricolori”, scor 0-1.

Edward Iordănescu nu a avut parte de un debut reușit pe banca naționalei României. Meciul cu Grecia nu a produs schimbarea așteptată, iar Balint a remarcat imediat lucrurile care nu funcționează în jocul reprezentativei noastre.

Gabi Balint, discurs dur la finalul meciului dintre România și Grecia

„Mă gândeam că nu se poate produce o schimbare mare, dar am avut o evoluție foarte slabă, mi-am dat seama că echipa noastră nu joacă deloc colectiv, nu avem un bloc funcțional. Probleme mari pe flancuri, la nivel central. Chiricheș a fost de multe ori departe de adversar. La mijloc, la fel.

Suntem foarte departe, asta e clar. Edi are mult de lucru. Are două meciuri amicale în care poate să mai facă încercări, dar vin meciurile oficiale și trebuie să găsească opt jucători, un nucleu.

Nu mai poți să tot schimbi jucătorii, sunt prea multe încercări. Nici măcar nu avem jucători de bandă dreaptă. În afară de Dennis Man, care a fost bolnav, nu e niciun jucător de bandă dreaptă. 

Maxim, Ivan, nu dau randament acolo, n-au cum. Octavian Popescu e bandă stângă, el nu poate să plece din spate. Tănase nu e vârf. Nu avem lot, nu avem soluții. Mă așteptam să se schimbe ceva în bine, dar mi-am dat seama că nu era normal să se întâmple ce așteptam.

Trebuie să fim mai echipă, să lase jocul individual, cum au făcut Muntenegru sau Macedonia de Nord.Fotbalistul complet e cel care gândește și joacă repede. La noi, fiecare vrea să iasă în evidență. Octavian Popescu a jucat jumătate de oră, a avut doar două faze, la 35-40 de metri de poartă. E puțin! Tănase, la fel. Arată ceva când intri”, a comentat Gabi Balint la Digi Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.