Nationala

Cornel Dinu îi reproșează lui Edi Iordănescu, după România - Grecia: „De ce a selecționat aceste «trotinete»?”

+35 Foto
Cornel Dinu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 martie 2022

Fostul mare fotbalist Cornel Dinu (73 de ani) a descris schimbările făcute de Edi Iordănescu (43) în România - Grecia 0-1 drept înlocuirea unor „trotinete” cu „jucători cu motoare”.

În primul meci din mandatul lui Edi Iordănescu, prima reprezentativă a României a cedat acasă, în Ghencea, în fața selecționatei Greciei, scor 0-1.

Cornel Dinu consideră că noul selecționer a greșit în alcătuirea echipei de start, din care au lipsit „jucători cu motoare, cu capacitate”, precum Florin Tănase, Octavian Popescu și Andrei Ivan.

Cornel Dinu, după România - Grecia: „Tănase, Ivan și Popescu trebuiau să joace de la început”

„O echipă începută greșit, o «inspiraţie» pe care nu i-am atribuit-o lui Edi. Îi doresc inspiraţie! Numele său (n.r. - Edward) se scrie cu W, mai britanic, dar el este mai mult un Edi de la noi.

Au intrat jucătorii care, după părerea mea, trebuiau să joace de la început. Tănase în locul lui Puşcaş... nu ştiu de ce l-au selecţionat pe Puşcaş! N-a contat sub nicio formă, n-au contat nici Maxim, Mitriţă. Nu îmi inchipui de ce a jucat Bordeianu în această seară!

Edi Iordănescu a înlocuit nişte «trotinete» cu jucători cu motoare, care au capacitate. Tănase, Ivan, și Popescu trebuiau să joace de la început”, a spus Cornel Dinu, potrivit Telekom Sport.

Iordănescu a efectuat primele schimbări în minutul 62. Florin Tănase, Octavian Popescu și Andrei Ivan, trei dintre cei mai în vogă jucători din Liga 1, le-au luat locul lui George Pușcaș, Alexandru Mitriță și Alexandru Maxim.

Pe parcurs au mai intrat și Valentin Mihăilă, Alin Toșca și Radu Drăgușin, care i-au înlocuit pe Mihai Bordeianu, Mario Camora și Adrian Rus.

VIDEO » Edi Iordănescu, despre viitorul echipei naționale: „Pregătiți-vă să mai suferim!”

>

Mai multe știri despre România - Grecia: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.