Campionate

Cristiano Ronaldo a sărbătorit în stil mare victoria cu Turcia: și-a făcut un cadou în valoare de 1 milion de euro

Cristiano Ronaldo/ foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 martie 2022

Cristiano Ronaldo (37 de ani), superstarul portughez, a sărbătorit cu stil victoria naționalei sale din barajul de calificare la Campionatul Mondial, 3-1 cu Turcia. Atacantul lui Manchester United și-a făcut cadou un ceas personalizat, în valoare de un milion de euro.

Noul ceas al lui Ronaldo este unul dintre cele mai scumpe din 2022 și se potrivește cu bolidul Bugatti Chiron personalizat al portughezului.

Ronaldo, cadou de un milion de euro

Ceasul cumpărat de Cristiano are 232 de diamante albe, 109 safire negre și pietre prețioase de 21 de carate. Există, de asemenea, o replică în miniatură a motorului W16 al lui Bugatti Chiron, realizată din cristal de safir. Ceasul lui Ronaldo a fost creat de brandul Jacob & Co.

Cristiano Ronaldo, la un meci de Mondial

Portugalia a rezolvat calificarea cu Turcia din prima repriză, în ciuda unei prestații șterse a liderului Cristiano Ronaldo. În minutul 15, Otavio a fost atent, a urmărit mingea trimisă de Bernardo Silva în bară și a deschis scorul. Lusitanii au continuat să preseze, iar Jota a marcat chiar înaintea pauzei, cu o lovitură de cap, după o centrare trimisă de același Otavio.

Turcii au ieșit mult mai deciși de la cabine și au redus din diferență prin veteranul Yilmaz, în minutul 65, după o combinație superbă cu Under. Vârful lui Lille ar fi putut să ducă partida în prelungiri, dar a ratat un penalty în minutul 83. În ultimele minute, Matheus Nunes a fructificat un contraatac și a închis tabela.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.