Liga 1

La Craiova e ca la FRF: alb-albaștrii își cunosc viitorul președinte înainte de scrutin

Sorin Cârțu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 martie 2022

Sorin Cârțu (66 de ani) va fi noul președinte al celor de la CS Universitatea Craiova, după ce fostul fotbalist a fost singurul care și-a depus candidatura. 

Vineri, 25 martie, a fost termenul limită la care se putea depune candidatura pentru postul de președinte al Craiovei, dar nu s-a mai înscris nimeni în cursă în afara lui Sorin Cârțu. O situație similară se regăsește și la alegerile pentru șefia FRF, cu Răzvan Burleanu unicul candidat.

Alb-albaștrii au emis azi un comunicat în care anunță că Sorin Cârțu va fi singurul candidat la alegerile din 10 aprilie, în ziua meciului pe care trupa lui Reghecampf îl joacă acasă cu CFR.

„S-a încheiat în mod oficial perioada pentru depunerea candidaturilor la alegerile viitorului președinte al Clubului Universitatea Craiova. «Maximul» Sorin Cârțu este unicul candidat pentru următorul mandat de președinte al Științei, cel care va conduce din punct de vedere managerial destinul clubului nostru în următorii doi ani.

Așa cum am precizat în ultimul comunicat oficial referitor la subiectul alegerilor, scrutinul va avea loc în ziua meciului cu CFR Cluj, duminică, 10 aprilie 2022. Secțiile de votare vor fi amplasate în incinta stadionului Ion Oblemenco, toate detaliile urmând a fi comunicate în perioada următoare”, au transmis cei de la CSU Craiova pe facebook.

Deși e singurul candidat, Sorin Cârțu nu e sigur de victorie

Chiar dacă „Sorinaccio” este singurul candidat, există minime ca acesta să nu fie ales președinte. Regulamentul alegerilor spune că minimum 20% dintre cei 4.107 de abonați eligibili de vot trebuie să se prezinte la scrutin pentru ca alegerile să poată fi validate. 

În cazul în care acest lucru nu s-ar întâmpla, alegerile se vor anula și se vor reprograma.

VIDEO Omul din spatele CS Universitatea Craiova susține: „Dacă Mititelu ne spunea că dă drumul la echipă, actuala CSU nu ar fi existat!”

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.