Stranieri

Abia plecat din Liga 1 să se îmbogățească în Coreea, atacantul român a comis-o la debut

Daniel Popa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 martie 2022

Daniel Popa (27 de ani), noul jucător al celor de la Daejeon Hana Citizen, a debutat cu stângul la formația din Coreea de Sud, în meciul pe care aceștia l-au jucat cu Gyeongnam.

Deși noua lui echipă, Daejon, s-a impus cu scorul de 4-1, Daniel Popa a rămas cu un debut nereușit în Liga a 2-a din Coreea de Sud. 

Intrat pe teren în minutul 74, fostul atacant al Chindiei a ratat o lovitură de la 11 metri în minutele de prelungire. Șutul lui Popa a fost respins în față de portarul oaspeților, iar nici din a doua încercare atacantul nu a putut înscrie

Daniel Popa este mai bine plătit decât Deac sau Florinel Coman în Coreea de Sud!

Surprinzătoarea mutare a lui Popa în Coreea de Sud reprezintă o adevărată lovitură financiară pentru un fotbalist care, până acum, era obișnuit cu salariile prea puțin atrăgătoare din Liga 1. Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, Popică va încasa, cu aproximație, 330.000 de euro în primul sezon (în jur de 27.000 de euro lunar), urmând ca din al doilea sezon să încaseze 450.000 de euro anual!

Astfel, Daniel Popa este mai bine plătit decât fotbaliști precum Deac (300.000 € net anual), Omrani (250.000 €) sau Florinel Coman (240.000 €).

Mutarea a fost intermediată de impresarul Adrian Neaga, cel care, de-a lungul carierei, a jucat la rândul său în Coreea de Sud, pentru formațiile Jeonnam Dragons și Seongnam Ilhwa Chunma.

Citește alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.