Liga 1

Dusan Uhrin Jr., după victoria lui Dinamo cu Zimbru Chișinău: „Practic, am repetat greșelile din campionat”

Dusan Uhrin Jr., după victoria lui Dinamo cu Zimbru: „Practic, am repetat greșelile din campionat”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 martie 2022

Dinamo a câștigat meciul amical cu moldovenii de la Zimbru Chișinău, scor 2-0, deși a jucat mai mult de o repriză cu un om în minus, după eliminarea lui Eșanu din minutul 40.

Antrenorul „câinilor”, Dusan Uhrin Jr., a oferit mai multe declarații la sfârșitul partidei. Tehnicianul ceh a spus că prima repriză l-a mulțumit, dar a taxat greșeala lui Eșanu.

Dusan Uhrin: „Practic, am repetat greșelile din campionat”

„A fost o victorie bună, dar m-am concentrat asupra jocului. Prima repriză a fost bună, am jucat compact, ne-am creat multe ocazii, chiar dacă am înscris o singură dată. A venit acea greșeală a lui Eșanu. Practic, am repetat greșelile din campionat.

Repriza a doua n-a fost fotbal pentru mine, pentru că am jucat în inferioritate numerică și am făcut multe schimbări. Nu cred că a fost un meci agresiv, chiar dacă au fost multe faulturi. Nu știu care e situația lui Torje, are o mică accidentare.

Trebuie să pregătim meci cu meci, nu ne gândim acum la baraj. Echipa trebuie să arate bine înainte de baraj. Nu vreau să vorbesc despre situația lui Dario Bonetti”, a spus Dusan Uhrin, potrivit digisport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.