Liga 1

Bozovic pune presiune pe Rapid: „Trebuie să ajungă în Liga Campionilor”

+47 Foto
Noul Giulești a fost inaugurat azi. Vladimir Bozovic, 40 de ani, fostul fundaș stânga al Rapidului, are pretenții mari de la alb-vișinii.

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  sâmbătă, 26 martie 2022

Noul Giulești a fost inaugurat azi. Vladimir Bozovic, 40 de ani, fostul fundaș stânga al Rapidului, are pretenții mari de la alb-vișinii.

VIDEO / Vladimir Bozovic: „Rapid trebuie să ajungă în Liga Campionilor”

>

„A fost incredibil ce s-a întâmplat azi. Am venit cu familia mea, asta e a doua mea casă. Suporterii Rapidului sunt frații mei. Ei m-au plăcut pe mine, eu i-am plăcut pe ei. Mi-au strigat numele, le mulțumesc pentru asta. Sunt singurul străin care a venit aici. E wow pentru mine! 

Acest stadion înseamnă că echipa trebuie să joace în Liga Campionilor în curând, trebuie să mai aducă niște jucători, Adrian Mutu e un antrenor incredibil de bun!”, a declarat Bozovic pentru GSP.ro.

Bozovic a ales și cele mai bune două meciuri din cariera sa:

  • Rapid - CFR Cluj 3-2 pe 24 august 2012. La pauză, CFR conducea cu 2-0. Rapid a jucat în inferioritate numerică din minutul 28;
  • CFR Cluj - Rapid 0-5 pe 7 aprilie 2012. În dimineața meciului, mama lui Bozovovic a murit.

Vladimir Bozovic are statut de legendă la Rapid

Vladimir Bozovic a jucat la Rapid în perioada 2007-2012 și a adunat peste 130 de meciuri, în care a înscris trei goluri. Muntenegreanul este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști străini care au evoluat în Liga 1.

>

După despărțirea de Rapid, Bozovic a revenit în mai multe rânduri ca spectator la meciurile echipei, indiferent de liga în care vișiniii au jucat.

Suporterii Rapidului nu l-au uitat pe Vladmir Bozovic, fostul fundaș stânga inconfundabil al giuleștenilor. Ultrașii s-au deplasat în Muntenegru, în ziua în care acesta a împlinit 40 de ani.

VIDEO / Prima seară în noul Giulești, văzută de sus » Imagini impresionante obținute de GSP

>

FOTO / Imagini de la inaugurarea stadionului din Giulești

Mai multe știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.