Nationala

Mihai Stoica, după debutul lui Octavian Popescu în naționala mare: „Mi-a ieșit pariul”

+35 Foto
Octavian Popescu, în România - Grecia // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 martie 2022

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, a reacționat după de Octavian Popescu (19) a debutat la prima reprezentativă a României. Mijlocașul a prins 28 de minute pe teren în amicalul România - Grecia 0-1, de vineri.

Vineri, la primul său meci ca selecționer, Edi Iordănescu i-a acordat lui Octavian Popescu, fostul său elev de la FCSB, debutul în „tricolor”.

Octavian a avut aproape 30 de minute să-și etaleze talentul, iar cifrele au relevat că a fost cel mai bun jucător de atac al României, peste Alexandru Maxim și Alexandru Mitriță, „extremele” alese de Iordănescu pentru primul „11”.

Mihai Stoica, după debutul lui Octavian Popescu în naționala României: „Mi-a ieșit pariul”

„Sunt prea subiectiv să zic că de când au intrat ai noştri (n.r. - Octavian Popescu și Florin Tănase) s-a schimbat jocul. Pariul pus vineri mi-a ieşit: Octavian Popescu nu a avut trac când a intrat pe teren. Are mijloace. L-au tamponat grecii, s-a retras puţin şi după i-a luat la mână”, a spus MM Stoica la Telekom Sport.

6este nota lui Octavian Popescu din caseta tehnică a Gazetei Sporturilor. Niciun „tricolor” nu a primit mai mult

Referitor la huiduielile care l-au vizat pe Octavian Popescu în momentul în care acesta a intrat pe teren, oficialul FCSB a spus:

„Eu am auzit scandându-se numele lui Octavian Popescu, de către tot stadionul! Unii au probleme pe care vor să le rezolve pe stadion... unii l-au huiduit pe Octavian.

I s-a scandat numele! Eu am auzit când se striga «Tavi Popescu». Mi-a spus că a fost emoţionat când i se scanda numele. Unii au probleme, că nu promovează CSA”.

Am văzut că a fost și un război al fanilor cu anumiți jucători. Sunt lucruri pe care nu le pot controla. Credeți că e normal? Era totuși un debutant, Tavi Popescu. 

Am spus că va fi infinit mai greu dacă nu avem suportul și răbdarea publicului. Trebuie să încurajăm jucătorii tineri. Dacă huiduim un debutant, un jucător care a arătat foarte mult potențial, e greu. Nu mă așteptam la o asemenea reacție.

- Edi Iordănescu, selecționer România

>

Mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.