Campionate

„Poți vedea de unde provine talentul lui Ianis” » Ce notă a primit Gică Hagi din partea scoțienilor, după meciul împotriva legendelor lui Rangers

Gică Hagi, la balon, în meciul dintre legendele lumii și legendele lui Rangers // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 martie 2022

Gică Hagi (57 de ani) a revenit pe teren cu ocazia meciului demonstrativ dintre legendele lui Rangers și legendele fotbalului mondial, partidă disputată sâmbătă, la 150 de ani de la înființarea clubului scoțian.

Titular, „Regele” a jucat vreme de 34 de minute, în fața unei asistențe generoase, de aproximativ 38.000 de persoane.

În timpul petrecut pe teren alături de jucători precum Michel Salgado, Claude Makelele, Kaka și Luis Figo, Hagi a amintit de momentele de geniu din cariera sa de jucător. La un moment dat, a fost aproape de gol dintr-o lovitură liberă executată precis.

La finalul meciului câștigat de echipa legendelor internaționale, din care a făcut parte și Hagi, jurnaliștii de la RangersReview au notat toți jucătorii.

Ce notă a primit Gică Hagi din partea scoțienilor după meciul demonstrativ organizat de Rangers

Gică Hagi a primit calificativul 6, al doilea cel mai mic dintre titulari, după Roy Makaay, care a fost notat cu 4, dar la egalitate cu Michel Salgado și Jose Bosingwa. Cel mai bun jucător a fost Ricardo Quaresma, jucător încă în activitate, legitimat la Vitoria Guimaraes. Portughezul a primit 9, peste Luis Figo, Kaka și Carlos Marchena, toți cu 8.

Legenda din România a încântat publicul de pe Ibrox cu câteva momente de geniu. A fost aproape să înscrie dintr-o lovitură liberă executată superb, pe care Waterreus a respins-o peste bară, și a reușit un călcâi «viclean» cu care l-a depășit pe Vignal (n.r. - fundașul stânga), cu puțin timp înainte de a fi schimbat. Poți vedea de unde provine talentul lui Ianis”, au scris scoțienii despre Gică Hagi.

Nume uriașe prezente la Glasgow

Echipa legendelor lui Rangers: Neil Alexander, Ronald Wattereus, Jorg Albertz, Marvin Andrews, Shota Arveladze, Kris Boyd, Ronald De Boer, Barry Ferguson, Paul Gascoigne, Alan Hutton, Nikica Jelavic, Pedro Mendes, Michael Mols, Nacho Novo, Sasa Papac, Alex Rae, Giovanni van Bronckhorst, Gregory Vignal, Rod Wallace, Craig Moore

Echipa legendelor lumii: David James, Jens Lehmann, Eric Abidal, Jose Bosingwa, Luís Figo, Nuno Gomes, Gheorghe Hagi, Kaka, Christian Karembeu, Roy MaKaay, Claude Makelele, Florent Malouda, Carlos Marchena, Predrag Mijatovic, Robert Pires, Ricardo Quaresma, Míchel Salgado, Ricardo Costa.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.