Nationala

„Să vină banii la băieți” » Cu Stoichiță de față, „tricolorii” U19 și-au cerut răsplata după victoria care i-a dus la Campionatul European

România U19 a sărbătorit victoria împotriva Croației // foto: frf.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 martie 2022

După victoria cu Croația din Turul de Elită pentru calificarea la Campionatul European, scor 2-1, jucătorii din reprezentativa U19 a României au scandat „să vină banii la băieți”.

Sâmbătă, naționala U19 a obținut biletele pentru Campionatul European din vară, care va avea loc între 18 iunie și 1 iulie 2022, în Slovacia.

Ziua ideală a tinerilor „tricolori” a început cu o victorie mare, 2-1 cu Croația, și a continuat cu remiza dintre Islanda și Georgia, 1-1, care a pecetluit soarta calificării. România este prima în grupa 4 a Turului de Elită și nu poate pierde fotoliul de lider, astfel că se va număra printre cele 8 naționale participante la Europeanul U19.

VIDEO » Cum au sărbătorit jucătorii României U19 victoria cu Croația: „Să vină banii la băieți”

>

Victoria împotriva croaților a adus o fericire nemărginită în tabăra României. Jucătorii s-au bucurat energic în vestiar și au scandat, în repetate rânduri, „să vină banii la băieți”.

În încăpere se afla și Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, ceea ce sugerează faptul că „tricolorii” aveau promisă o primă în eventualitatea calificării. 

Imaginile au fost publicate de unul dintre „tricolori”, Luca Mihai (mijlocaș central, 18 ani), înlocuit după doar 29 de minute cu Nicolas Popescu în meciul împotriva croaților.

„Suntem fericiți cu toții, nu știu dacă a văzut toată lumea videoclipurile în care ne bucuram, atât la stadion, apoi și la hotel, când am aflat rezultatul celorlalte echipe. E o fericire de nedescris, o mândrie foarte mare”, a reacționat Rareș Ilie după calificarea matematică a României.

„Cum mă simt acum? Am un sentiment de fericire pe care nu l-aș putea exprima prin cuvinte. E probabil cea mai grea întrebare pe care aș fi putut-o primi”, a spus și portarul Robert Popa.

Mai multe știri despre reprezentativele României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.