Handbal

Râmnicu Vâlcea, înfrângere dură în manșa tur a „sferturilor” EHF European Handbal!

Râmnicu Vâlcea a pierdut manșa tur a sferturilor de finală din EHF European Handbal Women, 32-38 contra danezelor de la Herning Ikast.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 martie 2022

Râmnicu Vâlcea a pierdut manșa tur a sferturilor de finală din EHF European Handbal Women, 33-39 contra danezelor de la Herning Ikast.

Forma mai slabă prin care trece Râmnicu Vâlcea și în campionat s-a resimțit în această după-amiază. Româncele s-au întrecut în greșeli pe atacurile poziționale, în timp ce Herning-Ikast s-a apărat exact și a replicat prompt, pe contre. 

Herning Ikast, mai valoroasă decât Râmnicu Vâlcea

Vâlcea a avut câteva momente bune, a legat câteva reușite, chiar a redus din ecartul de 6 goluri și a egalat cu 10 minute înainte de final. Elevele lui Bent Dahl n-au ieșit întotdeauna la întâmpinare și le-au lăsat pe Friis, Bakkerud & Co. să-și desfășoare jocul obișnuit. 

Astfel, Ikast a revenit din nou la cârma jocului și are un avantaj important înainte de manșa decisivă, de 6 goluri.

Chiar dacă Dache, Lupei și Glibko au performat în atac, n-a fost suficient pentru obținerea unui rezultat pozitiv în Sala Traian, unde, pe final, s-a accidentat și Raluca Dăscălete.

Meciul decisiv va avea loc pe 2 aprilie, de la ora 19:00, în Danemarca.

FINAL: Râmnicu Vâlcea - Herning-Ikast 33-39

  • FINAL DE MECI.
  • min: 48: Ne apropiem la două goluri de daneze, care apelează la time-out.
  • min. 31: A început partea secundă.
  • min. 30: Festival de goluri în prima parte, suntem la 3 goluri diferență de Ikast. Râmnicu Vâlcea a arătat mai bine spre finalul reprizei.
  • min. 8: Vâlcea începe prost partida, aproape o caracteristică pentru jocul româncelor. Eliminare de două minute la daneze, SCM are șansa să reducă din ecart.
  • min. 1: A început partida. 

Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori până acum, ambele dueluri fiind tranșate de Herning. În 2018, tot în EHF European League, în barajul pentru grupe, dnezele s-au impus de fiecare dată, scor 21-19 în deplasare și 22-16 acasă.

Vâlcea era considerată favorită la pariuri, având o cotă la victorie de 2.00, față de 2.23, cota celor de la Herning-Ikast.

Mai multe știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.