Nationala

România a mai pierdut doi titulari pentru meciul cu Israel!

Mario Camora (35 de ani, fundaș stânga) și Alex Maxim (31 de ani, extremă stânga) vor lipsi pentru meciul Israel - România!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  duminică, 27 martie 2022

Mario Camora (35 de ani, fundaș stânga) și Alex Maxim (31 de ani, extremă stânga) vor lipsi pentru meciul Israel - România!

  • După 0-1 cu Grecia în Ghencea, România se va deplasa în Israel pentru un nou joc amical. Duelul de marți (20:45) va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe ProX.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Maxim are viroză, în timp ce Camora a acuzat probleme musculare. Ambii au fost titulari cu Grecia.

Israel - România. Mari probleme de efectiv pentru Edi Iordănescu

Astfel, continuă veștile proaste pentru Edi Iordănescu. Ieri, patru jucători din lotul primei reprezentative au fost depistați pozitiv la testările COVID și au părăsit cantonamentul naționalei.

Este vorba despre mijlocașii Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase, plus „secundul” Florin Constantinovici. Trei dintre cei 4 jucători, cu excepția lui Deian Sorescu, care a rămas pe banca de rezerve, au jucat vineri seară, în 0-1 cu Grecia.

Problemele medicale din lot au provocat convocarea de urgență a doi fotbaliști: Darius Olaru, mijlocaș central de la FCSB, și Claudiu Petrila, mijlocaș stânga, care a fost „promovat” de la U21. Absența lui Olaru de la lot fusese dezbătută intens în ultimele zile.

Cum ar putea arăta România cu Israel: Fl. Niță - Rațiu, Chiricheș, Burcă, Toșca - Olaru, Cicâldău - Mihăilă, Oct. Popescu, Petrila - Ivan

Alte întăriri pentru Edi Iordănescu

Ieri, 4 jucători ai României care au fost indisponibili pentru meciul cu Grecia, 0-1, au ieșit pe terenul de antrenament.

E vorba despre fotbaliști care au acuzat simptome de răceală puternică înaintea debutului lui Iordănescu Jr. pe banca primei reprezentative:

  • Cristi Manea (24 de ani, fundaș dreapta) 
  • Denis Alibec (31, atacant) 
  • Dennis Man (23, extremă dreapta) 
  • Nicușor Bancu (29, fundaș stânga)

Ei s-au pregătit „alături de colegii care au intrat pe parcursul jocului cu Grecia sau au rămas pe bancă. În același timp, titularii au efectuat un antrenament de refacere”, anunță FRF.

>

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.