Liga 1

Răzvan Lucescu anunță noi investitori la Rapid: „Am niște informații”

+47 Foto
Noul Giulești a fost inaugurat sâmbătă. Răzvan Lucescu, 53 de ani, fost jucător și antrenor la Rapid, susține că în vară alb-vișiniii vor atrage noi investitori.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 27 March 2022

Noul Giulești a fost inaugurat sâmbătă. Răzvan Lucescu, 53 de ani, fost jucător și antrenor la Rapid, susține că în vară alb-vișiniii vor atrage noi investitori, așa cum GSP.ro a scris încă din 23 martie.

Răzvan Lucescu confirmă Gazeta: „E emulație mare la Rapid”

„Aceste stadioane noi vor atrage oameni, va fi o emulaţie. Datorită acestui lucru vor fi interesaţi şi alţi investitori să intre şi să ajute cluburile. Chestia asta sper să ajute şi chiar să vină şi jucători din afară.

Uite, Rapid, care a traversat această perioadă groaznică, de faliment, liga a cincea, a patra, a trecut prin liga a treia, a promovat, se salvează, are un stadion nou, lumea e atrasă de idee. E o emulaţie mare. 

Am înţeles că pe lângă cel care are acum echipa, patronul (n.r. - Victor Angelescu), din vară vin şi alţi investitori la Rapid. Rapid creşte. Din discuţiile pe care le mai am şi eu, culeg informaţii”, a declarat Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, pentru Sport Total FM.

VIDEO / Vladimir Bozovic: „Rapid trebuie să ajungă în Liga Campionilor”

Vladimir Bozovic, 40 de ani, fostul fundaș stânga al Rapidului, are pretenții mari de la alb-vișinii.

>

„A fost incredibil ce s-a întâmplat azi. Am venit cu familia mea, asta e a doua mea casă. Suporterii Rapidului sunt frații mei. Ei m-au plăcut pe mine, eu i-am plăcut pe ei. Mi-au strigat numele, le mulțumesc pentru asta. Sunt singurul străin care a venit aici. E wow pentru mine! 

Acest stadion înseamnă că echipa trebuie să joace în Liga Campionilor în curând, trebuie să mai aducă niște jucători, Adrian Mutu e un antrenor incredibil de bun!”, a declarat Bozovic pentru GSP.ro.

Bozovic a ales și cele mai bune două meciuri din cariera sa:

  • Rapid - CFR Cluj 3-2 pe 24 august 2012. La pauză, CFR conducea cu 2-0. Rapid a jucat în inferioritate numerică din minutul 28;
  • CFR Cluj - Rapid 0-5 pe 7 aprilie 2012. În dimineața meciului, mama lui Bozovovic a murit.

VIDEO / Show grandios de sunet și lumină pe noul stadion Giulești

>

VIDEO / Prima seară în noul Giulești, văzută de sus » Imagini impresionante obținute de GSP

>

FOTO / Imagini de la inaugurarea stadionului din Giulești

Mai multe știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.