Tenis

Marea problemă a Emmei Răducanu, evidențiată de fostul număr 5 mondial: „A pierdut respectul vestiarului”

Slovaca Daniela Hantuchova (38 de ani) crede că misiunea Emmei Răducanu (19 ani, 13 WTA) devine tot mai dificilă cu fiecare victorie suferită.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 martie 2022

Slovaca Daniela Hantuchova (38 de ani) crede că misiunea Emmei Răducanu (19 ani, 13 WTA) devine tot mai dificilă cu fiecare victorie suferită.

Emma Răducanu a surprins lumea tenisului cu trofeul cucerit la US Open 2021. Din acel moment, sportiva britanică își caută ritmul. 

A mai legat două victorii consecutive o singură dată, la Transylvania Open. Joi a părăsit și competiția de la Miami, învinsă de cehoaica Siniakova, scor 6-3, 4-6, 5-7. Hantuchova crede că a găsit cauza rezultatelor nefaste.

Hantuchova: „Emma Răducanu a pierdut respectul vestiarului

„Problema Emmei acum e că toată lumea vrea să o învingă. Și-a pierdut respectul pe care îl avea în vestiar din partea colegelor, după câștigarea US Open. Acum nimeni nu se mai teme, dar fiecare vrea să o învingă pentru că e câștigătoare de Grand Slam. 

E păcat pentru ea, trebuie să se regrupeze, să stea mai mult pe terenul de tenis. Nu e altă cale, decât să te antrenezi din greu", a spus Daniela Hantuchova, potrivit Amazon Prime.

Hantuchova, fost număr 5 WTA

Daniela Hantuchova a fost o jucătoare cu lovituri puternice din spatele terenului, cu o lovitură de forehand plăcută ochiului. Cea mai bună clasare din carieră a fost locul 5, ocupat în ianuarie 2003. Are în palmares 7 trofee WTA. În turneele de Grand Slam a atinso semifinală, la Australian Open 2008.

4 trofeede Grand Slam are Hantuchova la dublu mixt, câte unul la fiecare turneu

Ion Țiriac nu înțelege deciziile luate de Emma Răducanu: "De ce o fi scăpat ea de antrenorul care a dus-o până acolo..."

>

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.