Diverse

Serena Williams, reacție virală după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar: „A trebuit să-mi pun băutura jos”

+16 Foto
Serena Williams a oferit o reacție virală, după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 March 2022

Serena Williams (40 de ani) a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă la Gala Premiilor Oscar, găzduită de „Dolby Theatre” din Los Angeles.

Cu o ținută excepțională și cu același rafinament cu care și-a obișnuit fanii în aparițiile sale de pe covorul roșu, Serena s-a numărat printre principalele puncte de atracție ale Galei. Dincolo de outfit-ul său, americanca a oferit o reacție elocventă la scurt timp după ce Will Smith l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock în văzul tuturor.

Tocmai m-am așezat și a trebuit să-mi pun băutura jos”, a exclamat, teatral, Serena Williams, replica ei viralizându-se rapid pe Twitter și pe celelalte canale de comunicare. 

>

FOTO / Venus și Serena Williams au atras toate privirile la gala premiilor Oscar

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar

Scene incredibile au avut loc la Gala Premiilor Oscar din această dimineață. Will Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă la adresa actriței Jada Pinkett Smith, soția lui Will, în timp ce prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”. 

Ce a declanșat furia actorului? Prezentatorul s-a referit la look-ul Jadei Pinkett-Smith. Aceasta și-a pierdut aproape tot părul din cauza alopeciei, o boală autoimună.

Serena și Venus Williams, sursă de inspirație pentru filmul „King Richard”

Serena și Venus Williams au fost sursă de inspirație pentru emoționantul film „King Richard”.

Cu Will Smith în rolul principal și cu cele două jucătoare în rol de producător executiv, filmul spune povestea lui Richard Williams, tatăl celor două jucătoare, care a făcut tot ce a putut pentru ca Serena și Venus să ajungă două campioane uriașe.

Will Smith a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru rolul său din filmul „King Richard”.

VIDEO Trailer-ul fimului „King Richard”

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.