Nationala

Naționala are un nou decar! Cine a preluat numărul 10 de la Maxim

Dennis Man (în stânga) preia temporar tricoul cu numărul 10 de la națională / Sursă foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 March 2022

Naționala României va avea un nou decar pentru amicalul cu Israel de marți. În lipsa lui Alexandru Maxim, tricoul cu numărul 10 îi revine lui Dennis Man (23 de ani), extrema celor de la Parma.

  • După 0-1 cu Grecia în Ghencea, România s-a deplasat în Israel pentru un nou joc amical. Duelul de marți (20:45) va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe ProX.

Cu numeroase probleme de lot, „tricolorii” se pregătesc pentru al doilea amical din această lună. Forțați de împrejurări, câțiva dintre fotbaliștii lui Edi Iordănescu au fost nevoiți să-și schimbe numărul față de partida cu Grecia de vineri. Astfel, decarul naționalei pentru testul din Israel va fi Dennis Man.

Intrat într-un con de umbră la Parma, Dennis Man încearcă să se repună pe linia de plutire la echipa națională. Man a strâns până în acest moment 13 selecții și trei goluri în tricoul primei reprezentative, pentru care a debutat în 2018.

Numerele alese de „tricolori” pentru amicalul cu Israel

România a mai pierdut doi titulari pentru meciul cu Israel!

Mario Camora (35 de ani, fundaș stânga) și Alex Maxim (31 de ani, extremă stânga) sunt indisponibili pentru meciul Israel - România!

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Maxim are o viroză, în timp ce Camora a acuzat probleme musculare. Ambii au fost titulari cu Grecia.

Astfel, continuă veștile proaste pentru Edi Iordănescu. Sâmbătă, patru jucători din lotul primei reprezentative au fost depistați pozitiv la testările COVID și au părăsit cantonamentul naționalei. Este vorba despre mijlocașii Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase, plus „secundul” Florin Constantinovici. 

Atentat terorist la 25 de kilometri de orașul în care se va juca amicalul Israel - România

Orașul Hadera, din Israel, a fost zguduit de un atac terorist petrecut duminică seara. Doi bărbați au deschis focul în zona mall-ului central și au ucis două persoane, înainte de a fi neutralizați. Întreaga scenă a avut loc la 25 de kilometri de locul unde România va juca marți un meci amical cu reprezentativa din Israel!

Israel este în stare de alertă după un nou atac terorist consemnat duminică seara, în jurul orei 20:35. Doi teroriști ISIS, cetățeni ai orașului Umm al-Fahm, din nordul Israelului, au organizat un atentat în centrul orașului Hadera, foarte aproape de mall-ul central, unde au început să tragă în mulțime cu două arme automate M16.

VIDEO Concluziile lui Florin Gardoș după România - Grecia 0-1

>

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.