Nationala

Anghel Iordănescu a făcut viroză, după ce a asistat din tribune la debutul lui Edi Iordănescu: „Trebuia să mă îmbrac mai gros”

Anghel Iordănescu

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday, 28 March 2022

Anghel Iordănescu, 71 de ani, a fost prezent vineri seară în tribunele stadionului Steaua, pentru a-l susține pe fiul său, Edi Iordănescu, 43 de ani, la debutul acestuia ca selecționer al României, contra Greciei, scor 0-1.

Pe lângă supărarea provocată de înfrângerea suferită de echipa națională, „Generalul” s-a ales, din păcate, și cu o răceală puternică.

Anghel Iordănescu a făcut viroză: „Trebuia să mă îmbrac mai gros”

„Nu mă simt prea bine, am răcit vineri la meci. Am făcut o viroză respiratorie. A fost frig, trebuia să mă fi îmbrăcat mai gros. Nu sunt cea mai bună stare să discutăm acum despre debutul lui Edi la națională”, a spus Anghel Iordănescu, cu voce stinsă, în discuția scurtă avută cu reporterul GSP.

Anghel Iordănescu// Foto: captură ProX

În ianuarie, după ce Edi Iordănescu a fost numit selecționer, Anghel Iordănescu, cu trei mandate la cârma naționalei și cu patru calificări la turnee finale, i-a oferit câteva sfaturi prețioase fiului său.

Anghel Iordănescu: „Nu am făcut altceva decât să mă bucur pentru el”

„Eu sunt doar părinte și nu am făcut altceva decât să mă bucur pentru el. Este o «problemă» care ne bucură pe toți din familie. Am avut câteva discuții pe această temă. Sincer, de data asta nu am fost la fel de obiectiv cum am fost când vorbeam despre alte proiecte. 

Am fost influențat sentimental de ce am trăit eu la națională și am încercat să-l fac să înțeleagă ce responsabilitate enormă este. M-am bucurat într-un final că a înțeles și probabil, nu am cum să vă confirm asta, de data asta înțeleg că a fost mai maleabil în ceea ce privește contractul. 

De obicei e foarte riguros. Și pentru mine echipa națională însemna totul și nu avea rost să vorbim de clauze sau alte lucruri. Poate să fie un semn bun că a ajuns la națională tot la 43 ca și mine. Mă bucur că este analitic în ceea ce privește situația. 

Trebuie să-i studiezi bine pe jucători, pentru că nu ai timp în cele 3-4 zile în care lucrezi cu ei. Trebuie urmărit fiecare jucător în parte care ar putea să fie selecționat, fie cei din țară, fie cei din afară”, a spus Anghel Iordănescu, la „Liga Digi Sport”.

Are o putere de muncă extraordinară și mă bucur că este extrem de ordonat, fie că vorbim de ceea ce e pe teren sau în afara lui. Da, este adevărat, la națională este altă muncă. 

- Anghel Iordănescu

Edi Iordănescu, despre viitorul echipei naționale: "Pregătiți-vă să mai suferim! Am venit pentru a lupta și vom ajunge la un turneu final"

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.