Liga 1

Campioana CFR, victorie categorică în amical » Atacantul lui Dan Petrescu a marcat un hat-trick

Liderul CFR s-a impus categoric luni, scor 4-0, în testul amical jucat contra echipei din Liga 3, Minaur Baia Mare. // foto: Facebook @Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 March 2022

Campioana CFR Cluj a profitat de pauza provocată de jocurile echipei naționale pentru a susține o partidă amicală înaintea reluării campionatului.

Liderul CFR s-a impus categoric luni, scor 4-0, în testul amical jucat contra echipei din Liga 3, Minaur Baia Mare.

CFR, succes de moral în amical

Trupa lui Dan Petrescu și-a adjudecat fără drept de apel întâlnirea cu Minaur. Adrian Păun a deschis scorul pentru feroviari înainte de pauză, cu un șut din marginea careului de 16 metri.

Campioana s-a detașat în actul secund, atunci când Marko Dugandzic a făcut legea pe teren și a marcat un hat-trick. 

În minutul 52 al întâlnirii, acesta a punctat din penalty pentru 2-0, ca ulterior să majoreze diferența în favoarea echipei sale, după o centrare primită de la Ștefan. 

Tot Dugandzic a fost cel care a avut ultimul cuvânt de spus și a închis tabela în minutul 88, semnând hat-trick-ul. 

Dan Petrescu a început partida contra celor de la Minaur cu următorul prim 11: Sava - Chipciu, Graovac, Yuri, Ștefan, Deac, Boateng, Păun, Costache, Omrani, Debeljuh. 

La pauză și-au făcut apariția pe teren și Letica, Roger, Lovro, Runar, Dugandzic, Sacko, Hoban. 

A fost un antrenament bun pentru noi. Campionatul este oprit acum și a fost bine că ne-am păstrat ritmul de joc, iar acum vom continua pregătirea pentru următorul meci. 
Îmi dă încredere hat-trick-ul marcat. Sunt fericit. Pentru un atacant, în final, este mereu despre goluri. Orice victorie este importantă și pentru echipă, și pentru mine. 
Mai sunt șapte meciuri și așa cum a zis și antrenorul, pentru noi fiecare este o finală. Va fi greu cu siguranță, dar vom da totul pentru a rămâne în top. - Marko Dugandzic, atacant CFR Cluj

După acțiunea echipei naționale, campioana CFR se va duela în etapa a 3-a din play-off cu FC Argeș. Partida ce sa va desfășura în Gruia este programată luni, 4 aprilie, de la ora 21:00.

VIDEO Amical // Match Preview Israel - România

>

Citește alte știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.