Stranieri

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan ar putea rămâne fără antrenor!

Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 martie 2022

Spaniolul Domenec Torrent (59 de ani) ar putea fi demis de Galatasaray, echipa la care evoluează Alexandru Cicâldău (24 de ani) și Olimpiu Moruțan (22 de ani), după doar șase luni.

În luna mai vor avea loc alegeri pentru funcția de președinte al grupării „Cim Bom Bom”. Actualul conducător, Burak Elmas, și Ișitan Gun, membru al Consiliului de Administrație, care a insistat pentru aducerea lui Torrent, au șanse minime să-și păstreze funcțiile. Ceilalți candidați vizează o reformă completă a clubului, începând cu antrenorul numit la începutul lunii ianuarie.

Domenec Torrent ar putea pleca de la Galatasaray

Înlocuirea „Împăratului” Fatih Terim cu Domenec Torrent nu a avut efectul așteptat la Galatasaray. Lipsa de rezultate a continuat, echipa ocupând un neverosimil loc 15 în Superliga din Turcia, după 30 de etape.

„A fost adus un antrenor străin și ce s-a întâmplat? Galatasaray este tot în zona retrogradării. A fost asistentul lui Guardiola, dar nu este Guardiola însuși”, a declarat jurnalistul Nevzat Dindar, conform gsgazete.com.

Pe făraș și ei la Galatasaray, după ce au fost puși pe lista de transferuri chiar de către antrenorul Torrent, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan ar putea avea de câștigat după demiterea spaniolului.

În caz contrar, pentru Cicâldău rămâne în picioare posibilitatea unui transfer la Sampdoria, în timp ce pentru Moruțan se ia în calcul un împrumut în Liga 1.

Pe ordinea de zi este și cedarea lui Moruțan sub formă de împrumut. Există posibilitatea ca fotbalistul român să revină în țara sa, pentru a face loc unui alt jucător străin în lotul lui Galatasaray”, titrează Millieyet.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.