Stiri extrasport

Volodimir Zelenski l-ar fi trimis pe Roman Abramovich cu o scrisoare la Vladimir Putin » Rusul și-a ieșit din minți: „Spune-i că-i voi distruge!”

Velodomir Zelenski, președintele Ucrainei, i-ar fi trimis o scrisoare de pace lui Vladimir Putin, prin intermediul oligarhului rus Roman Abramovich.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 March 2022

Volodomir Zelenski, președintele Ucrainei, i-ar fi trimis o scrisoare de pace lui Vladimir Putin, prin intermediul oligarhului rus Roman Abramovich. 

Este tot mai limpede că oligarhul rus, care în trecut era un apropiat al lui Vladimir Putin, a făcut parte din echipa de negociatori care a discutat o posibilă pace între Rusia și Ucraina, țări aflate în război.

Miercuri, 23 martie, Abramovich ar fi decolat din Turcia, de pe aeroportul Ataturk, și ar fi zburat către Sochi, în Rusia. Fostul șef al lui Chelsea ar fi avut în posesie o scrisoare primită de la Zelenski, în care președintele Ucrainei preciza condițiile de pace. 

Potrivit celor de la Times, Putin ar fi fost deranjat de idee și ar fi replicat: „Spune-i că o să îi distrug!”.

Roman Abramovich ar fi fost otrăvit: „A orbit pentru câteva ore și a fost spitalizat”

Rusul Roman Abramovich a avut simptome asemănătoare otrăvirii după ce a participat la negocierile pentru pace.

Printre simptomele avute de Abramovich se numără ochi roșii și exfolierea pielii pe mâini și față. Daily Mail raportează că Abramovich a avut probleme mai serioase. Acesta și-ar fi pierdut vederea timp de câteva ore, fiind spitalizat de urgență în Turcia, acolo unde a fost pentru a negocia pacea între Rusia și Ucraina.

Vezi și alte urmări ale războiului din Ucraina:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.