Campionate

Planul lui Bale după despărțirea de Real Madrid » Cu cine semnează

Gareth Bale // Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 martie 2022

Gareth Bale (32 de ani) ar putea semna în vară un contract pe termen scurt cu echipa Cardiff City. 

Atacantul mai are contract cu Real Madrid până la finalul sezonului și sunt șanse minime ca el să continue pe Bernabeu. Bale vrea să rămână în formă pentru Campionatul Mondial din Qatar, dacă Țara Galilor va obține calificarea, și să se retragă după turneul final.

Galezul nu duce lipsă de oferte. Cotidianul AS informează că, deși Bale are oferte din Premier League și Serie A, atacantul Realului este tentat să semneze în vară cu echipa din orașul natal Cardiff, formație din Championship. Bale ia în calcul o înțelegere pe termen scurt, deoarece intenționează să se retragă după turneul final din Qatar, dacă Țara Galilor se va califica.

Planul lui Gareth Bale după despărțirea de Real Madrid 

Vestea vine după ce Bale a avut o prestație excelentă în partida din semifinalele play-off-ului de calificare cu Austria, câștigat de Țara Galilor cu 2-1, grație unei „duble” de senzație semnate de Bale. Galezii vor întâlni în iunie învingătoarea dintre Ucraina și Scoția pentru un loc la turneul final. 

După Campionatul Mondial, Bale are de gând să se retragă, dar până atunci trebuie să se mențină în formă. Galezul este tentat să revină acasă, la Cardiff, acolo unde deține mai multe afaceri și este considerat un adevărat idol. 

În plus, Bale și-a construit un conac la marginea capitalei galeze și dorește să se mute definitiv acolo pentru a petrece mai mult timp cu familia sa.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.