Liga 1

Torje îi înfruntă pe fanii din DDB care înjură jucătorii: „Ce vrei să-mi faci de 50 de euro, să mă tai?”

Fanii lui Dinamo, la 0-6 cu FCSB // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 martie 2022

Gabriel Torje (32 de ani), mijlocaș la Dinamo, condamnă comportamentul unora dintre suporterii-acționari ai echipei.

În ultimii ani, Dinamo a supraviețuit în mare parte datorită implicării suporterilor, care au contribuit financiar prin intermediul programului DDB.

Gabriel Torje salută implicarea acestora, dar se declară deranjat de comportamentul celor care aleg să-i jignească pe jucători și conducători, justificând că implicarea lor la nivel financiar le-ar acorda acest drept.

Gabriel Torje: „Ce vrei să-mi faci de 50 de euro, să mă tai?”

„Suporterii ne-au ajutat enorm de mult, din toate punctele de vedere. Suporterii au făcut tot timpul presiune. Foarte mulți suporteri au ajutat clubul. M-au ajutat și pe mine, prin prisma faptului că m-au primit înapoi la Dinamo, m-au acceptat.

Sunt unii suporteri care dau 50 de euro, dar ți-ai fi dorit toată viața ta ca ei să nu fi dat nici măcar un cent... Am auzit la un meci, în tribună, niște oameni care-i înjurau atât de urât pe cei din conducere și pe jucători... argumentul lor era: «dă-mi banii, am dat 50 de euro». Păi, de 50 de euro ce vrei să-mi faci, să mă tai?

I-am înțeles, au ajuns și ei la limita răbdării. Îi înțeleg foarte bine”, a spus Torje la Playsport Live. 

Gabriel Torje: „Dacă joc prost, să nu creadă cineva că merg acasă bucuros”

Pe deasupra, Torje a subliniat că înfrângerile lui Dinamo îi afectează pe jucători la fel de tare precum pe suporteri:

„Poate sunt unii jucători care joacă prost, își dau seama și ei. Dacă eu joc prost, să nu creadă cineva că mă duc acasă bucuros, că mă bucur că ne-au bătut ăia. Nu, din contră! 

Știu că și ei au meciul lor. Meciul nostru e pe teren, al lor începe a doua zi, când merg la muncă și fac mișto de ei colegii care țin cu altă echipă. Dar și la noi.. pierzi un meci, iar timp de o săptămână este atmosferă de înmormântare”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.