Nationala

Panduru, după Israel - România: „Așa grăsan la o națională nu credeam că văd!”

Israel - România 2-2. Basarab Panduru a remarcat la finalul partidei condiția fizică a unui jucător israelian: Mohammad Abu Fani (23 de ani)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 martie 2022

Israel - România 2-2. Basarab Panduru a remarcat la finalul partidei condiția fizică a unui jucător israelian: Mohammad Abu Fani (23 de ani), mijlocașul titularizat de gazde, prezent în teren în prima repriză și schimbat la pauză.

„Cei de la Israel au avut un grăsan în teren... numărul 16 (n.r. Abu Fani), nu te aşteptai să îl vezi la vreo naţională. Dar Israelul nu mă miră...”, a declarat Panduru la Orange Sport.

Mohammed Abu Fani evoluează la Maccabi Haifa (Israel)

Ce a mai spus Panduru, după Israel - România 2-2:

  • „Nu mă gândeam niciodată, după prima repriză, că se va ajunge la scorul acesta. Nu mă mira însă, la ocaziile pe care le-au avut în repriza a doua, dacă ne şi băteau”
     
  • „Totuşi, rămân calm, e amical, sunt şi lucruri bune, o repriză bună, una slabă. La pauză aş fi zis că noi câştigăm meciul. Am arătat bine pe contraatac”
     
  • „Nu mă gândeam că poate să aibă Israel resurse să întoarcă scorul. L-au introdus pe Solomon la pauză, s-a văzut că este un jucător bun. Dabbur ne-a marcat două goluri, dar nu mai e ce era la Salzburg”

VIDEO / Concluziile lui Edi Iordănescu, după Israel - România 2-2:

Mai multe știri despre naționala României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.