Nationala

Israel - România 2-2. Edi Iordănescu a avut două mâini moarte + 4 „tricolori” de nota 7

FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 30 March 2022

România a făcut un meci contrastant în Israel, scor 2-2, cu două reprize total diferite. Notele primite de „tricolori” în ediția de astăzi a Gazetei sunt în consecință, cu doi „corigenți” și patru fotbaliști de nota 7. 

Edi Iordănescu mai așteaptă pentru prima victorie în calitate de selecționer. Nu a reușit să gestioneze avantajul de două goluri avut de România în deplasarea din Israel, dar a progresat un pas față de eșecul de la debut, 0-1 cu Grecia. Nota primită de Iordănescu Jr. pentru meciul de marți seară este 5. În fața elenilor nu trecuse clasa, nota 4. 

Note GSP după Israel - România 2-2

Nu a fost cea mai mică din rândul „tricolorilor”. Andrei Ivan, pierdut în ofensivă, deseori pe picior greșit față de colegii săi, și Alin Toșca, depășit constant în banda stângă, au fost cei mai slabi, notați cu 4. 

La capitolul evidențiați apar cei doi marcatori, Dennis Man și Alexandru Cicâldău, nota 7. La fel au fost recompensați căpitanul Vlad Chiricheș, sigur în apărare și pasator decisiv la a doua reușită a României, dar și Darius Olaru, activ, cu multe mingi recuperate.

VIDEO / Ce l-a speriat pe Edi Iordănescu la prima acțiune: „Mereu aveam emoții când vibra telefonul”

>

Mai multe știri despre naționala României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.