Nationala

Dumitru Dragomir cere „curățenie” la națională: „Nu vreau să le fac rău, dar să își ia viteză!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat prestația „tricolorilor” din remiza cu Israel, scor 2-2.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 martie 2022

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat prestația „tricolorilor” din remiza cu Israel, scor 2-2. 

Fotbaliștii remarcați de Dumitru Dragomir sunt chiar cei notați 7 în ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor. Fostul președinte al LPF a ezitat să numească jucătorii depășiți de situație, dar în cele din urmă a rostit numele „închizătorului” Mihai Bordeianu.

VIDEO Dumitru Dragomir, după Israel - România 2-2 

>

„Prima repriză nu a fost rea. Nici a doua doua nu a fost, dar după ce a făcut schimbările, lucrurile s-au bramburit. Am scos un rezultat bun pentru că au băgat fotbaliști care pot alerga. Altfel, virtuți tehnice nu prea am avut. 

Cred că Edi Iordănescu are acum cei 15-16 jucători pe care trebuie să mizeze. Cred că 3-4 trebuie să își ia viteză. Nu sunt de echipa națională. Nu le dau numele, nu vreau să le fac rău.

A mizat pe unii care au alergat formidabil. Olaru și Cicâldău au jucat foarte bine, Mihăilă și Man foarte bine și ei. Marius Marin a jucat și el bine în fața fundașilor centrali. Bordeianu nu are ce să caute acolo. Acolo s-a pierdut meciul! Rus nu are ce să caute la mijlocul terenului, îi pune piedică mingea. El e jucător de viitor, bun ca fundaș central, nu ca altceva.

Octavian Popescu nu a intrat rău, nici Alibec nu a fost rău. Dar s-a bramburit mijlocul terenului după pauză. Schimbarea lui Chiricheș a slăbit echipa”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

VIDEO / Ce l-a speriat pe Edi Iordănescu la prima acțiune: „Mereu aveam emoții când vibra telefonul”

>

Mai multe știri despre naționala României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.