Nationala

Iosif Rotariu știe în jurul cui trebuie să construiască Edi Iordănescu naționala: „Îl avem pe el, dar ne entuziasmăm că a bătut Cicâldău un corner cu Barcelona”

FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 30 March 2022

Invitat la GSP Live, fostul internațional Iosif Rotariu (59 de ani), a susținut că Alexandru Maxim (31 de ani), mijlocașul lui Gaziantep, este un fotbalist mai important pentru naționala României decât Alexandru Cicâldău (24 de ani). 

Alexandru Maxim are un sezon foarte bun în Turcia, 11 goluri și 5 pase decisive. Iosif Rotariu l-a remarcat pe mijlocașul lui Gaziantep și crede că Edi Iordănescu ar trebui să construiască echipa națională în jurul lui.

VIDEO Iosif Rotariu, la GSP Live: „Maxim e peste Cicâldău la ora actuală”

>

„Avem un Maxim care joacă la Gaziantep, o echipă care a învins-o pe Galatasaray și e mult în fața lui Galatasaray. Și noi venim și ne entuziasmăm pentru realizarea lui Cicâldău, pentru un corner, că a dat un assist cu Barcelona. 

Maxim este peste la ora actuală, pentru că a bătut-o singur pe Galatasaray. Are evoluții constante, e cel mai în formă jucător al naționalei. Marchează goluri în Turcia, chiar dacă nu e vârf de atac. E peste nivelul celorlați, iar Edi ar trebui să îl folosească într-o poziție în care dă randament.

Un jucător care joacă 2-3 meciuri bine și restul slabe, înseamnă că nu este valoros. În general, jucătorii mari au constanță în evoluții”, a spus Iosif Rotariu, la GSP Live. 

Cu Israel, o impresie bună mi-a făcut Mihăilă. Datorită vitezei, a experienței din Italia, a faptului că se antrenează cu o echipă din Champions League, speculează spațiile pe contraatac
- Iosif Rotariu

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.