Nationala

Ciprian Marica e contrariat de alegerile lui Edi Iordănescu: „Mă așteptam să cunoască mai bine jucătorii și nu să facă experimente”

Ciprian Marica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 martie 2022

Ciprian Marica (36 de ani), fost internațional, a analizat prestația „tricolorilor” după primele două partide ale lui Edi Iordănescu pe banca naționalei României.

La prima acțiune a lui Edi Iordănescu ca selecționer al României, prima reprezentativă a înregistrat o înfrângere acasă cu Grecia, scor 0-1, și un egal în Israel, 2-2.

Marica este de părere că jocul României nu s-a schimbat în bine față de cel din mandatul lui Mirel Rădoi. De asemenea, fostul atacant îl critică pe Edi Iordănescu pentru „experimentele” pe care le-a făcut.

Ciprian Marica: „Mă așteptam ca Iordănescu să cunoască mai bine jucătorii și nu să facă experimente”

„Mi se spunea că sunt prea negativist, ne spunea chiar Edi. Dacă suntem prea negativiști, nu vedem noi partea bună a lucrurilor, ei bine atunci să vorbim doar despre prima repriză. Am jucat excelent în prima repriză, am fost agresivi, am avut spirit, am reușit să marcăm, am avut și câteva sclipiri. 

Din păcate, acolo nu am reușit să ținem de rezultat, imediat ne-am trezit egalați. Rezultatul nu este cel care să ne facă să fim încrezători. Cam asta era ce ne doream după aceste două jocuri, să fim încrezători din nou în echipa națională. 

Mă așteptam de la Edi Iordănescu, fiind angrenat în campionatul românesc, să cunoască mai bine jucătorii și nu să facă experimente. Mă așteptam să meargă pe același grup, nucleu și să le dea încredere. Pare că în continuare mai are nedumeriri în alcătuirea primului «11». Nu am văzut ceva nou, aș minți să spun că am văzut ceva nou!”, a declarat Marica potrivit ProX.

VIDEO Dezbaterea zilei » Putem spera la rezultate mai bune cu această echipă națională?

>

Citește alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.