Tenis

Naomi Osaka, despre scandalul făcut de Will Smith la Gala Premiilor Oscar: „Amuzant şi trist în acelaşi timp”

Naomi Osaka / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 martie 2022

Naomi Osaka (24 de ani, 78 WTA) a oferit o replică genială atunci când a fost întrebată de un reporter despre premiile Oscar și despre filmul „King Richard”, pentru care Will Smith a fost desemnat câștigător.

Jucătoarea de tenis a văzut momentul în care actorul american l-a pălmuit pe prezentatorul galei, Chris Rock, dar a fost luată prin surprindere în momentul în care a aflat că Will Smith a luat premiul pentru un film despre tenis în care interpretează rolul tatălui surorilor Venus şi Serena Williams.

Naomi Osaka nu a știut pentru ce a fost premiat Will Smith

Will Smith interpretează rolul lui Richard Williams în filmul „King Richard” și prezintă modalitatea prin care fiicele Serena și Venus au ajuns supervedete mondiale ale tenisului.

Aflată la turneul de la Miami, Naomi Osaka a oferit o reacție genială atunci când a fost întrebată despre „King Richard”.

Fostul număr 1 mondial în 2019 a vorbit în trecut despre moştenirea impresionantă lăsată de familia Williams în tenis, dar chiar și așa jucătoarea japoneză a recunoscut că nu a văzut filmul „King Richard”, fiind surprinsă de un reporter atunci când a fost întrebată despre premiile Oscar, relatează Marca.

„A fost un film despre tenis?”, a întrebat uimită Osaka, în cadrul unei conferințe de presă.

După ce reporterul a clarificat situația, jucătoarea de pe locul 78 WTA a declarat că abia așteaptă să vadă filmul în avion, cu ocazia unei prime călătorii mai lungi.

„Ştii ce e ciudat? Încă nu m-am uitat. Şi toată lumea îmi pune întrebări despre asta. Cred că problema mea este că aşteptam să-l văd în avion, dar încă nu am călătorit pe o distanţă atât de lungă. Obişnuiau să-l aibă pe HBO Max, l-am descărcat şi apoi a expirat. Dar, da, trebuie să mă uit la asta. Am văzut performanţa lui Beyonce. Era frumoasă ca întotdeauna. Am văzut subiectul despre care vorbește toată lumea (n.r. - palma dată de Will Smith lui Chris Rock). Există o mulţime de meme-uri despre el. Da, este amuzant şi trist în acelaşi timp”, a adăugat Osaka.

VIDEO Reacția Serenei Williams după ce Will Smith i-a tras o palmă lui Chris Rock la Oscaruri

>

Citește și alte știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.