Stranieri

Ștefan Radu, aproape să semneze prelungirea contractului cu Lazio » Ar ajunge la 15 sezoane pe Olimpico

Ștefan Radu/ foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 30 March 2022

Ștefan Radu (35 de ani), fundașul român, este foarte aproape să semneze un nou contract cu Lazio, anunță italienii de la Corriere dello Sport.

Actualul contract al lui Radu expiră în vară, dar echipa din capitala Italiei vrea să îi prelungească înțelegerea până în vara anului viitor. În octombrie 2023, Ștefan Radu va împlini 37 de ani.

Ștefan Radu, aproape să semneze prelungirea cu Lazio

Ștefan Radu, jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio, 422, a jucat puțin în acest sezon, nefiind pe placul noului antrenor al echipei italiene, Maurizio Sarri. Cu toate acestea, românul a revenit în echipă în ianuarie, când au început și negocierile pentru noul contract.

Actuala înțelegere dintre Radu și Lazio a fost parafată în august 2021, dar jurnaliștii italieni suțin că cele două părți sunt foarte aproape să semneze prelungirea pe încă un sezon. Astfel, fundașul transferat în 2008 de la Dinamo ar ajunge să joace 15 sezoane pe Olimpico.

10 meciuria jucat Radu pentru Lazio în acest sezon

Ștefan Radu a fost dorit de Inter

„Ștefan a avut mai multe oferte pe masă, fiind un jucător căruia îi expiră contractul, inclusiv una de la Inter, unde era dorit de Simone Inzaghi. Radu a ales cu inima, așa că a rămas la Lazio. Ca fan, îmi pare rău că nu-l văd pe teren, dar în fotbal totul se poate schimba într-o clipă”, a declarat impresarul jucătorului, Matteo Materazzi, potrivit Corriere Dello Sport.

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.