Campionate

Retras din cauza problemelor cardiace, Aguero face anunțul momentului: „Mi-a trecut prin minte că aș putea juca nou” » A primit deja o ofertă!

+29 Foto
Kun Aguero / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 martie 2022

Sergio Aguero (33 de ani), retras de puțin timp din activitate, din cauza unor probleme cardiace, se gândește să revină pe teren.

Într-un interviu acordat postului TV argentinian TyC Sports, Kun Aguero a lăsat de înțeles că și-ar dori să revină pe gazon, chiar dacă în finalul anului trecut a aflat că suferă de aritmie cardiacă, diagnostic ce l-a forțat să-și încheie prematur cariera.

Fostul mare atacant argentinian spune că e optimist în ceea ce privește recuperarea sa și dezvăluie că a primit deja unele oferte, una dintre ele venind din partea lui Inter Miami, formația patronată de David Beckham.

Kun Aguero: „Mi-a trecut prin minte că aș putea juca nou”

Ieri mi-a trecut prin minte că aș putea juca din nou. Inter Miami m-a contactat, însă am refuzat. Peste doi ani? Să vedem!

Doctorii mi-au spus că trebuie să stau cinci sau șase luni fără să fac vreo activitate fizică, dar eu deja vreau să mă antrenez din nou”, a mărturisit argentinianul, potrivit sursei citate.

Cardiologul lui Kun Aguero, despre cauza retragerii: „Avea o cicatrice de un milimetru pe inimă”

Cardiologul lui Aguero, Roberto Peidro, a explicat la finalul anului trecut de ce a fost obligat atacantul să renunțe la fotbal.

„În 2004, l-am tratat pentru o aritmie supraventriculară. A jucat încă 17 ani pentru că e un fenomen. Acum, altceva a apărut, care nu are legătură cu acea problemă”, a declarat medicul pentru TyC Sports.

„I s-a descoperit o cicatrice de un milimetru pe inimă care a declanșat aritmia, cicatrice probabil provocată de o miocardiată suferită de-a lungul vieții”, a spus Peidro, negând că afecțiunea ar fi fost agravată de coronavirus: „Nici vorbă”.

Sergio Aguero a înscris peste 400 de goluri în carieră

Sergio Aguero a lăsat în spate o carieră spectaculoasă, cu 4 cluburi în CV: Independiente, în țara natală, Atletico Madrid, Manchester City și Barcelona. Cel mai mare succes l-a avut în Anglia, acolo unde a cucerit nu mai puțin de 15 trofee alături de Manchester City. El are două trofee și alături de Atletico Madrid, precum și Copa America cu naționala Argentinei, pentru care a jucat de 101 ori și a înscris 41 de goluri.

La echipele de club, Sergio Aguero a înscris 379 de goluri în 663 de meciuri, unul dintre acestea pentru Barcelona, actuala sa formație.

FOTO Imagini spectaculoase din cariera lui Kun Aguero

VIDEO Cele mai importante goluri reușite de Aguero la Manchester City

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.