Campionate

Rușii îi atacă pe polonezi: „Niște creaturi dezgustătoare. Sper să fie cel mai mare dezastru al Mondialului”

Polonia// Foto-IMAGO / Newspix

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 31 martie 2022

Un jurnalist sportiv de la Match TV a spus în timpul emisiunii: „Sper ca polonezii să fie cel mai mare dezastru al Mondialului”.

Rușii nu îi iartă pe polonezi, considerând că din cauza lor au fost suspendați de FIFA. La Varșovia a început revolta împotriva Moscovei, Lewandowski și coechipierii săi anunțând încă din primele zile ale războiului că refuză să intre pe teren cu Sbornaia. 

Oleg Romantsev: „Trișori la jocurile de noroc” 

Rusia a fost exclusă, semifinala barajului a fost anulată, iar Polonia a jucat direct ultimul act de play-off, învingând Suedia și calificându-se la Mondial. 

Oleg Romantsev, 68 de ani, de două ori selecționerul naționalei ruse, i-a atacat pe alb-roșii după ce au câștigat biletul de Qatar: „Pentru mine, echipa lui Lewandowski nu mai există. Le-a fost frică, de aceea au reacționat astfel. S-au purtat ca trișorii la jocurile de noroc”. 

Anton Anisimov: „Sper ca polonezii să fie cel mai mare dezastru al Mondialului”

După Romantsev, și un jurnalist sportiv de la Match TV, chiar postul de televiziune care transmite CM 2022 în Rusia, a avut un mesaj pentru rivali. I-a insultat în timpul unei emisiuni. 

„Vreau să spun ceva în numele meu, nu din partea Match TV. Sper ca polonezii să fie cel mai mare dezastru al Mondialului. Mai ales Lewandowski să fie un eșec total”, a afirmat Anton Anisimov. „Mult noroc! Sunteți niște creaturi dezgustătore”.

VIDEO. Experiența lui Hristu Chiacu în Polonia: „M-am certat cu Blaszczykowski”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.