Nationala

A dat-o în bară Edi Iordănescu? Surpriza selecționerului n-a luat notă de trecere: „N-are clasa echipei naționale, e din alt film”

+35 Foto
Bordeianu a dezamăgit la revenirea la națională / Sursă foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 martie 2022

Invitat la emisiunea GSP Live dedicată amicalului Israel - România 2-2, jurnalistul GSP Costin Ștucan i-a analizat la sânge pe „tricolorii” utilizați la Netanya.

Ștucan a luat fiecare compartiment în parte și a extras plusurile și minusurile remarcate la fotbaliștii naționalei. Dacă Ionuț Nedelcearu i s-a părut punctul vulnerabil din defensivă, jurnalistul nu a fost impresionat nici de prestația lui Mihai Bordeianu. Mijlocașul CFR-ului a fost introdus pe teren în minutul 57, însă n-a contabilizat prea multe realizări.

Costin Ștucan i-a dat nota 4 lui Bordeianu: „Mi se pare că n-are clasa echipei naționale”

>

„A fost cel mai slab jucător de pe teren. N-am văzut absolut nimic la el, nici cu Grecia, nici cu Israel. Multe pase greșite. Omul nu e din filmul ăsta. Nu pare că e de categoria asta. Sau ce e pus să joace în teren nu scoate în evidență ce e bun la el. 

Mi se pare că n-are clasa echipei naționale și nu știu unde ar putea să joace. Când toată lumea e validă, pe el nu-l văd nici măcar în lot. Nota 4! El e admirabil, încearcă, însă de departe mi s-a părut cel mai slab om de pe teren”, a punctat Costin Ștucan, la GSP Live. 

4 aparițiiare Mihai Bordeianu în prima reprezentativă

Bordeianu, readus la națională de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a fost cel care l-a readus în națională pe Bordeianu, de la CFR, după doi ani în care închizătorul fusese „sărit” de la toate acțiunile. Pe el, Rădoi nu-l considera un fotbalist potrivit pentru un joc constructiv, diferit de acela defensiv și direct pe care-l practică Dan Petrescu.

MM Stoica: „Nu cred că Edi va insista cu Bordeianu!”

La rândul său, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a analizat meciurile României, fiind de părere că Edi Iordănescu nu va mai apela la serviciile lui Bordeianu.

„Nu cred că va insista cu Bordeianu! Vede toată lumea că nu e din filmul ăla! La CFR Cluj nici nu mai joacă închizător. Acolo joacă Boateng și o face foarte bine. Eu cred că s-a convins”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Citește și alte știri despre naționala României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.