Liga 1

Cum vede un fost antrenor de la FCSB lupta cu CFR Cluj: „Acolo se va decide totul”

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 martie 2022

Ilie Stan, fost antrenor la FCSB, a prefațat duelul pentru câștigarea campionatului, dintre CFR Cluj și echipa roș-albastră.

Tehnicianul a analizat cele două formații, separate de 5 puncte, și crede că totul se va decide în meciurile directe.

VIDEO Ilie Stan nu crede că titlul e decis: „Meciurile directe vor decide campioana”

>

„Dacă ne luăm după clasament, CFR Cluj e favorită la câștigarea campionatului. Dacă ne luăm după joc și evoluția celor de la FCSB în play-off, putem spune că lupta e echilibrată. 

E un duel între o echipă cu experiență și o echipă care are tinerețe și calitate  CFR Cluj are un lot mai experimentat și are un antrenor cu experiență foarte mare. FCSB are jucători foarte buni, luați individual. 

Jocurile directe dintre cele două echipe vor da campioana”, a spus Ilie Stan la GSP LIVE.

„Becali s-a supărat când am plecat”

Antrenorul de 54 de ani a vorbit și despre momentul în care a decis să plece de la FCSB, în martie 2012, după 5 luni de la instalarea pe banca roș-albaștrilor.

„Gigi nu se aștepta să plec și are o supărarea interioară. Când ajungi la un nivel, speri la mai mult. Dar nu trebuia să merg la Chiajna, puteam găsi o echipă mai bună. Dar asta este viața.  Am greșit când am plecat. Luasem echipa de pe locul 10 și am dus-o pe 2. Au fost niște probleme legate de colaborarea dintre staff și conducere. Și am decis să plec. Gigi nu se aștepta la asta. Când am preluat echipa, veneau 1.000 de oameni la stadion. După 2 luni, veneau 45-50.000 de fani. 

Nu poți să știi dacă vom mai lucra. Totul depinde de el. El e patronul. Dar în acest moment îmi doresc o echipă care să semene cu mine”, a adăugat antrenorul.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.