Campionate

Donnarumma vrea să plece de la PSG + ce club din Serie A îl dorește

Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 31 March 2022

Gianluigi Donnarumma (23 de ani) a fost transferat de PSG în vara lui 2021, de la AC Milan, liber de contract, dar campionul european își dorește deja să plece din Franța.

Având în vedere concurența cu Keylor Navas, internațional italian a apărat poarta lui PSG doar în 19 partide, iar prestația modestă din manșa retur cu Real Madrid, din optimile de finală ale UEFA Champions League, i-a făcut viața și mai grea pe „Parc des Princes”.

Gianluigi Donnarumma vrea să plece de la PSG

Goalkeeper-ul nu s-a adaptat așa cum s-ar fi așteptat la PSG, motiv pentru care Donnarumma se gândește serios să se întoarcă în Italia, anunță Gazzetta dello Sport.  

Echipa care și-l dorește este chiar Juventus Torino, una dintre marile rivale ale lui AC Milan, club la care Donnarumma s-a format. Principalul impediment este reprezentat de salariu însă. 

Nasser Al-Khelaifi îl plătește regește pe italian și e greu de crezut că Juve se poate ridica la același nivel momentan. Gigi Donnarumma are un contract valabil pe 5 ani sezoane și câștigă șapte milioane de euro anual, un salariu uriaș pentru un goalkeeper.

65 de milioane de euroeste cota de piață a lui Donnarumma, conform Transfermarkt.com

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.