Campionate

Ce lovitură pregăteşte Barcelona! » Agentul unui jucător de top a fost fotografiat în orașul catalan

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 martie 2022

Barcelona vrea să aducă jucători gratis și în vară. Următorul nume pe lista catalanilor: Antonio Rudiger

„Am făcut deja două transferuri pentru sezonul viitor. Un mijlocaș și un fundaș central, Dar nu am voie să le dezvălui numele”, spunea recent Joan Laporta, președintele clubului, făcând referire la Andreas Christensen (Chelsea) și Franck Kessie (AC Milan).

Barcelona îl vrea și pe Rudiger

Presa din Spania scrie că Sahr Senesie, agentul lui Antonio Rudiger (29 ani), a fost surprins miercuri noaptea în Barcelona, împreună cu doi dintre oficialii clubului catalan, Mateu Alemany și Jordi Cruyff.

Fundașul central german își termină contractul cu Chelsea în vară, iar Barcelona speră să-l transfere pentru a-și întări defensiva pentru sezonul viitor.

Echipa lui Xavi nu e singura care-l vrea pe apărător. Și Real Madrid este interesată de Rudiger și ar putea prezenta o ofertă în curând.

Trecut pe la juniorii Borussiei Dortmund, Rudiger a mai jucat la Stuttgart și AS Roma. La Chelsea, neamțul a ajuns în 2017, pentru 35 de milioane de euro.

35.000.000 de euroe cota lui Rudiger

Fundașul cu 50 de meciuri în naționala Germaniei este om de bază în formația lui Thomas Tuchel. În acest sezon a strâns 42 de meciuri, reușind 3 goluri.

VIDEO Antonio Rudiger, momente spectaculoase la Chelsea

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.