Liga 1

Ce comparație! MM Stoica îl ridică în slăvi pe Tavi Popescu: „Vezi, mă? Șmecherii intră în minutul 80!”

Ce comparație! MM Stoica îl ridică în slăvi pe Tavi Popescu: „Vezi, mă? Șmecherii intră în minutul 80!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 martie 2022

Octavian Popescu (19 ani) a debutat la prima reprezentativă a României la finalul săptămânii trecute, atunci când a fost introdus de selecționerul Edi Iordănescu în înfrângerea suferită contra Greciei, scor 0-1. 

Tavi Popescu și-a făcut simțită prezența și în cel de-al doilea amical, contra Israelului, atunci când a fost aruncat în luptă în minutul 80, în locul lui Darius Olaru.

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre primele minute ale lui Tavi Popescu sub tricolor și a făcut o comparație inedită, pentru a-l motiva pe tânărul atacant.

MM Stoica îl compară pe Tavi Popescu cu Zlatan Ibrahimovic

MM Stoica a analizat debutul lui Tavi Popescu la echipa națională a României și a încercat să îl motiveze pe acesta, folosind-se de o comparație inedită.

Tavi a evoluat în ultimul joc 10 minute, bifând tot atâtea momente pe teren cât Zlatan Ibrahimovic (40 ani), care a fost introdus pe teren în minutul 80, în meciul Polonia - Suedia, scor 2-0, din barajul pentru Campionatul Mondial. 

„Am discutat cu Tavi după meci. Mă uitam la Polonia - Suedia şi scriam cu Octavian. Am prins schimbarea lui Ibrahimovic, în minutul 80 a fost schimbarea, inexplicabil să-l bagi atunci pe Ibrahimovic. I-am făcut poză şi i-am spus: «Vezi, mă? Șmecherii intră în minutul 80»”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

MM, cuvinte de laudă la adresa lui Tavi Popescu: „E clar că are ceva special”

Managerul general al celor de la FCSB a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului din lotul roș-albastru, aducând aminte de golurile reușite de acesta de la mare distanță. În plus, MM Stoica a ținut să îi transmită un mesaj clar lui Iordănescu: vârsta nu este un factor de care trebuie să țină cont atunci când se face selecția la prima reprezentativă.

„Ce jucător în Europa a marcat trei goluri de senzație de la distanţă? Sa-mi daţi un nume! Sunt fenomenale! Ce jucător a dat două bare de la distanţă? E clar că are ceva special. 
Eu cred că aşa a gândit-o Edi. La naţională e o eroare majoră să iei în calcul vârsta, nu ai voie. Să ne amintim când a debutat Hagi, Dorinel Munteanu, care băteau recordurile. Nu contează!”, a adăugat MM Stoica.

VIDEO Play-off, etapa 3 // Match Preview FCSB - CSU Craiova

>

Citește mai multe știri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.