Nationala

Anghel Iordănescu, după debutul fiului său la națională: „E nepermis ce s-a întâmplat!”

Anghel Iordănescu, 71 de ani, a analizat debutul fiului său pe banca primei reprezentative. Edi a obținut numai o remiză din amicalele cu Grecia (0-1) și Israel (2-2).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 martie 2022

Anghel Iordănescu, 71 de ani, a analizat debutul fiului său pe banca primei reprezentative. Edi a obținut numai o remiză din amicalele cu Grecia (0-1) și Israel (2-2).

În principal, Iordănescu senior pune rezultatele modeste din martie pe seama problemelor de efectiv cu care s-a confruntat naționala.

Anghel Iordănescu: „Problemele de lot au dat peste cap planurile lui Edi”

„Din păcate, n-am câștigat niciun meci. Dar trebuie analizat totul și trecut prin rațiune. A fost un context special. Totul s-a transformat într-o mare neșansă. E greu să abordezi partidele când ai atât de mulți absenți. La primul meci, au fost acele cazuri de viroză care au dat peste cap întregul program de pregătire. 

>

Orice selecționer își face un plan de joc cu mult timp înainte de acțiune. Din informațiile pe care le am din interior, programul a fost extrem de dificil de executat, inclusiv programul zilnic de antrenamente. Se plănuia un anumit antrenament tactic, care a fost schimbat din cauza virozei care a dat mari dureri de cap staff-ului medical”, a declarat Iordănescu în emisiunea „Liga Digi Sport”.

  • Absenții României cu Grecia: Dennis Man, Cristi Manea, Nicușor Bancu, Denis Alibec
  • Absenții României cu Israel: Răzvan Marin, Mitriță, Maxim, Camora, Fl. Tănase, Sorescu

Anghel Iordănescu, despre...

  • meciul cu Grecia, 0-1: „Jocul nu ne-a adus nici satisfacția unei remize, meritată după jocul din a doua repriză. O primă parte neconcludentă, modestă, și o a doua mai bună, când am avut ocazii. Din păcate, n-am marcat și am pierdut. Din acest punct de vedere, debutul lui Iordănescu nu a fost cel pe care ni-l doream, noi, suporterii naționalei”
     
  • meciul cu Israel, 2-2: „Au apărut și alte probleme. 1-2 jucători își mai reveneau, alți 4 au fost pozitivi la COVID, plus doi accidentați. Așa că au fost eforturi pentru a alinia o echipă competitivă și care să aibă energie. Prima repriză a fost una foarte bună. Din păcate, în partea a doua am căzut, dar tot din cauza acestei situații speciale, care i-a stors pe unii jucători. Am scăzut fizic, și din acest motiv n-am mai reușit să obținem victoria

„E nepermis ce s-a întâmplat în Ghencea”

Atmosfera de la România - Grecia 0-1, debutul lui Edi Iordănescu la prima reprezentativă, a fost mai degrabă una ostilă. „Capul răutăților”, cei de la Sud Steaua.

Încă de la începutul partidei, fanii Stelei au început o luptă împotriva lui Burleanu, considerat vinovat de faptul că Steaua nu are drept de promovare în Liga 1. Au fost luați în colimator inclusiv jucătorii, chiar și lui Edi Iordănescu i s-a cerut demisia!

„E nepermis! Echipa națională e a noastră, a tuturor, avem o obligație față de națională, într-un fel sau altul. Aducem alți jucători, dar de unde îi luăm? Pe cine luăm?”, a spus Anghel Iordănescu despre atitudinea fanilor.

Concluziile lui Ilie Stan, după debutul lui Edi Iordănescu la națională: „Am avut și momente bune”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.