Nationala

Becali l-a atacat pe Edi, apoi l-a sunat pe Anghel Iordănescu: „Așa mi-a spus”

Gigi Becali (63 de ani) a lansat un atac dur la adresa selecționerului Edi Iordănescu (43 de ani). Finanțatorul celor de la FCSB crede că Octavian Popescu (19 ani) ar fi trebuit să fie titular în meciurile amicale cu Grecia (0-1) și Israel (2-2).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 martie 2022

Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa selecționerului Edi Iordănescu. Finanțatorul FCSB e supărat că Octavian Popescu (19 ani) n-a fost titular în niciunul dintre meciurile amicale cu Grecia (0-1) și Israel (2-2). Anghel Iordănescu spune că Becali i-a prezentat scuzele ulterior. 

Deși și-a menținut opinia cu privire la Tavi Popescu, Becali i-a spus lui Anghel Iordănescu că regretă cuvintele folosite la adresa fiului său.

Anghel Iordănescu: „Gigi Becali mi-a zis că a făcut acele declarații la nervi”

„Gigi Becali m-a sunat și mi-a spus ce a declarat. Mi-a spus că a declarat la nervi, dar că își cere iertare mie pentru acele declarații. Apoi, în câteva cuvinte, mi-a explicat că trebuie să joace titular Tavi Popescu dacă echipa națională vrea să aibă rezultate. Este punctul lui de vedere”, a declarat Iordănescu în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Tot legat de contestatarii lui Edi Iordănescu, „Generalul” a mai precizat: „Nu aș vorbi numai despre patronii de club. Au dreptul să-și spună opinia. Dar hai să fim sinceri. La echipa națională au fost antrenori cărora le-am dat răgaz doi ani de zile, mă refer la Mirel Rădoi, la Contra. Antrenori în care presa și noi toți am crezut, inclusiv eu. Erau antrenori tineri, în care speram să ne aducă o calificare. Edi e afectat, dar crede în continuare că poate rezolva problemele echipei naționale, care, sincer să fim, nu sunt ușoare”.

Gigi Becali: „Trebuia să începi cu Tavi Popescu!”

Octavian Popescu a evoluat în total puțin peste 40 de minute în meciurile amicale cu Grecia și Israel. Marți seară, Edi Iordănescu l-a introdus în minutul 80 al partidei de la Netanya, cu câteva secvențe înaintea golului egalizator marcat de Dabbur.

Gigi Becali își apără „perla” și a lansat un atac serios la adresa fostului colaborator. Iordănescu Jr. a plecat cu scandal de la FCSB, în noiembrie 2021.

„Nu sunt bucuros când e batjocorit un jucător de-ai mei, pe care vreau să iau bani! Tavi Popescu este jucător cum era Messi la Barcelona. N-ai voie… Vrei să câştigi meciuri? Bagă-l pe Tavi Popescu! Câştigă meciuri singur el. 

Dacă nu ai inteligenţa asta, stai acasă mereu. Sunt jucători valoroşi, jucători buni şi genii. Tavi este geniul care câştigă meciuri singur. Cum a intrat el n-ai văzut că se distrează cu mingea? Trebuie să începi cu el, nu că e posibil ca în meciurile următoare să începi cu el”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik

Dezbatere GSP » Putem spera la rezultate mai bune cu această echipă națională?

>

Gigi Becali, atac la Edi Iordănescu: „Să stea acasă!”

„Trebuie să fii antrenor şi să ştii fotbal. Când ai răutăţi… Dumnezeu… Nu mai am chef de nimic. Dacă Tavi Popescu este băgat în repriza a doua, nu mai am chef să mai vorbesc despre fotbal.

Să stea Edi Iordănescu acasă, dacă Tavi Popescu e rezervă. Dacă Tavi e rezervă, numai aşa o să păţească. O să mănânce bătaie de la toţi şi egaluri. Când pe Messi îl ţii pe bancă şi îl bagi 10 minute, asta te costă. Că te vede Dumnezeu că faci nedreptate”, a concluzionat finanțatorul celor de la FCSB. 

VIDEO / Dumitru Dragomir cere „curățenie” la națională: „Nu vreau să le fac rău, dar să își ia viteză!”

>

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.