Liga 1

Dinamo vrea să se mute la Adunații-Copăceni » Proiect de milioane de euro: „S-au făcut deja demersuri. Chiar dacă plec de la club, va fi finalizat”

Dinamo vrea să se mute de la Săftica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 martie 2022

Dinamo plănuiește să construiască o bază nouă de pregătire, departe de București, în localitatea Adunații-Copăceni, județul Giurgiu. 

Dinamo are în acest moment baza la Săftica, dar condițiile de acolo nu sunt cele mai moderne. Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului alb-roșu, spune că au fost demarate primele discuții pentru ridicarea unui nou centru de pregătire, la aproximativ 25 de kilometri de București, în Adunații-Copăceni. 

Dinamo, proiect pentru o nouă bază de pregătire

„Există intenția asta. Avem un proiect, dar trebuie să găsim susținerea necesară. Am identificat un teren pe care putem face acest lucru, are peste 9 hectare. Proiectul e amplu, ar fi o bază foarte frumoasă. E foarte greu să găsești un teren lângă București. 

Săftica nu ajunge pentru că nu avem două terenuri de iarbă acolo. Mai e acolo un sintetic, dar pe care nu poți juca meciuri oficiale. Distanța este asemănătoare. La Săftica nu există loc fizic pentru dezvoltare. 

Mai e mult, dar important este că intenția există, niște demersuri s-au făcut deja. Noi vom insista să se facă. Chiar dacă nu voi mai fi eu la club, cei care vin vor duce totul la bun sfârșit.

Nu pot face o estimare, dar va costa câteva milioane de euro. Au crescut mult prețurile materialelor de construcții. Lucrurile trebuie demarate, pentru că durează. Nu pot fi făcute într-un an sau doi”, a dezvăluit Iuliu Mureșan, la „Digi Sport Special”. 

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Chindia - Dinamo

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.