Liga 1

Eliminare după doar 8 minute! Decizia lui Kovacs i-a înfuriat pe olteni

Faza care a dus la eliminarea lui Diallo în FCU - CS Mioveni // foto: captură DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 April 2022

Bradley Diallo (31 de ani, fundaș central) a fost eliminat în minutul 8 al partidei dintre FCU Craiova și CS Mioveni. Stoperul echipei gazdă a văzut „roșu” direct din partea lui Istvan Kovacs.

Meciul dintre FCU Craiova și CS Mioveni, locurile 5 și 7 în play-out, a început rău pentru olteni. Unul dintre stoperi, Bradley Diallo, a fost trimis la vestiare după doar 8 minute de joc!

Bradley Diallo, eliminat în minutul 8 al meciului FCU Craiova - CS Mioveni

Fundașul francez a văzut „roșu” direct din partea „centralului” Istvan Kovacs după ce l-a doborât pe Bogdan Rusu din postura de ultim apărător. Atacantul argeșenilor a fost lansat cu o minge pe culoar, pe poziție viitoare, și a atins balonul înainte de a fi faultat din lateral de Diallo.

Kovacs a ezitat puțin, dar a scos cartonașul roșu din buzunar după ce s-a sfătuit cu asistentul de pe acea parte, Vasile Marinescu.

Reluările TV le-au dat dreptate arbitrilor: intervenția lui Diallo nu a fost regulamentară. Mai întâi, francezul și-a doborât adversarul.

Diallo atinge subtil balonul, dar numai după ce-l doboară pe Rusu // foto: captură DigiSport

Nemulțumiți de decizia arbitrului, fanii lui FCU au lansat scandări xenofobe, ceea ce a dus la întreruperea temporară a meciului!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.