Handbal

Rapid i-a dat o lovitură de proporții lui CSM București: „Nu e păcăleală de 1 aprilie”

FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 April 2022

Eliza Buceschi (28 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Rapid până la finalul sezonului 2022/2023. 

Rapid București, liderul din „Liga Florilor”, își conturează lotul pentru stagiunea viitoare, una în care speră să evolueze în grupele Ligii Campionilor. Vineri, giuleștenii au anunțat cea mai importantă mutare: au convins-o pe Eliza Buceschi să rămână.

Lovitură dată lui CSM București: Eliza Buceschi rămâne la Rapid!

Eliza Buceschi, una dintre cele mai importante handbaliste ale României în ultimul deceniu, a avut pe masă o ofertă concretă de la CSM București.

Mutarea era ca și perfectată, dar coordonatoarea de joc s-a răzgândit și a acceptat oferta de prelungire a trupei pregătite de Carlos Viver.

Cu 7 runde rămase de disputat din actuala stagiune, Rapid și CSM București duc o luptă în doi pentru titlul din „Liga Florilor”. Giuleștencele au 48 de puncte, un avans de o lungime față de „tigroaice”.

Coordonatorul de joc este o jucătoare exponențială pentru echipa condusă de Carlos Viver și David Ginesta. Va fi cel de-al treilea sezon în tricoul alb-vișiniu pentru Eliza iar experiența acumulată în Giulești o va ajuta pe Rapid să-și îndeplinească obiectivele în următoarea ediție de campionat. PS: Nu este păcăleală de 1 aprilie.

- Comunicat Rapid

VIDEO Fanii Rapidului, spectacol etapă de etapă în „Liga Florilor”

>

Citește și alte știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.