Altele

Paige Spiranac şi-a ieşit din fire: „Oricine glumește cu asta ar trebui aruncat la închisoare”

+59 Foto
Paige Spiranac

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 aprilie 2022

Paige Spiranac (29 de ani), fostă jucătoare profesionistă de golf, acum model și influencer pe Instagram, le-a cerut internauților să nu glumească despre posibila participare a lui Tiger Woods (46 de ani) la Masters 2022. 

În spațiul public au apărut zvonuri conform cărora Tiger Woods ar putea reveni pe terenul de golf, după ce la începutul anului 2021 a suferit un grav accident de circulație.

Revenirea lui Woods nu a fost confirmată încă. Masters 2022 va lua startul în mai puțin de o săptămână și va avea loc în perioada 7-10 aprilie.

„Oricine spune că Tiger Woods va juca la Masters sub formă de glumă de 1 aprilie, mâine ar trebui aruncat la închisoare”, a scris pe Twitter Paige Spiranac, care este susținătoare a campionului din 2019.

  • Paige Spiranac// Sursă foto: Instagram

Revenirea lui Tiger Woods

Woods a fost tăcut cu privire la viitorul său în golf, declarând că participarea sa la turnee va fi limitată. 

Ultimul Masters la care a jucat a fost cel din 2020, atunci când a încercat să-și apare titlul cucerit în anul precedent, fără succes însă.

Zvonurile conform cărora Tiger Woods ar putea reveni pe terenul de golf au apărut după ce campionul a cinci titluri de Masters a fost văzut pe terenul de antrenament la Augusta National în luna martie.

VIDEO. Paige Spiranac a făcut deliciul fanilor: antrenament de golf într-o ținută provocatoare

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.