Liga 1

Cornel Dinu nu i-a iertat nici după victorie » Doi dinamoviști luați în colimator: „Unul e muschetar fără sabie, celălalt seamănă cu un Othello care trădează fotbalul”

+24 Foto
Cornel Dinu / Captură Orange Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 aprilie 2022

Cornel Dinu (73 de ani), fostul mare fotbalist al lui Dinamo, a analizat victoria reușită de „câini” pe terenul Chindiei, scor 2-0. În ciuda rezultatului pozitiv, „Mister” a găsit câțiva „clienți” în echipa lui Uhrin. 

Chiar marcatorii celor două goluri, atacanții Vlad Morar și Irobiso, au fost luați în colimator de Dinu. De asemenea, legenda roș-albilor a ținut să sublinieze minusurile observate în jocul lui Dinamo.

„Practic, nici Dinamo nu a avut o prezenţă în atac, mă refer la Irobiso, care semănă cu un Othello care trădează fotbalul, iar Morar are alură de muschetar, dar fără sabie, reuşind totuşi să dobândească una atunci când a marcat, în minutul 66, printre stoperii gură-cască ai Chindiei.

Este un procent de 100% care îţi dă speranţe într-o oarecare măsură pentru viitor, că se vor întări în apărare şi vor conta mai mult în atac, chiar dacă, repet, în meciul cu Chindia, Irobiso şi Morar, până a marcat golul acela trecând printre jaloanele de apărători de la Târgovişte, au contat foarte puţin, a spus Cornel Dinu, conform Fanatik

  • Othello este o tragedie scrisă de William Shakespeare în 1603. Titlul complet al piesei în engleză „Othello, the Moor of Venice” se traduce prin Othello, maurul din Veneția.

Cornel Dinu, despre Steliano Filip: „Nu are cultură necesară pentru a trimite lobul în poartă”

În stilu-i inconfundabil, Cornel Dinu l-a ironizat pe Steliano Filip pentru ratarea din finalul primei reprize. Căpitanul lui Dinamo a avut o oportunitate mare de a înscrie, însă finalizarea sa a fost sortită eșecului.

Începutul jocului a fost mai mult cu blocuri foarte strânse, cu un joc mai mult de la unii la alţii, rapid, care a anulat spectacolul, după care singura ocazie incontestabilă, din prima repriză, a fost a lui Filip, în minutul 44, scăpat singur, dar care s-a dovedit, cum spunea Valentin Stănescu, că nu are cultură necesară pentru a trimite lobul în poartă, aşa cum era normal. 

- Cornel Dinu, despre Chindia - Dinamo 0-2

454 de meciuria adunat Cornel Dinu în tricoul lui Dinamo, marcând 53 de goluri. Ca antrenor principal al roș-albilor, Dinu a câștigat campionatul de două ori, 2000 și 2002

FOTO Imagini spectaculoase surprinse în partida Chindia - Dinamo 0-2

+24 Foto
Chindia Târgoviște - Dinamo (foto: Cristi Preda/GSP)

VIDEO Concluziile lui Iuliu Mureșan după Chindia - Dinamo 0-2

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.