Liga 1

Florinel Coman, mesaj încurajator pentru fanii FCSB înainte de derby-ul cu Craiova: „Simt că pot reveni la forma de înainte”

Florinel Coman Foto: fcsbtv

Articol de Vlad Nedelea  —  Saturday, 02 April 2022

Florinel Coman (23 de ani), fotbalistul celor de la FCSB, a susținut o conferință de presă înaintea jocului cu Universitatea Craiova, partidă din etapa #3 a play-off-ului Ligii 1.

  • FCSB - CSU Craiova se joacă duminică, 3 aprilie, începând cu ora 19:00. Partida va putea fi urmărită LiveTEXT pe GSP.ro și la TV pe DigiSport 1, Orange Sport și Look Sport+.

Măcinat de accidentări în ultimii ani, Florinel Coman este apt de joc pentru meciul cu Craiova și îi anunță pe fanii roș-albaștrilor că va da totul pentru a o ajuta pe FCSB să câștige derby-ul cu oltenii și să rămână în cursa pentru titlu.

Florinel Coman: „Îmi doresc să marchez și să mă bucur alături de suporteri”

„Este un meci decisiv, trebuie să câștigăm. Ne-am pregătit foarte bine, mergem încrezători și să luăm cele trei puncte. Doar la asta ne gândim. Pe ambele echipe e presiune, sunt echipe mari, de tradiție, nu e presiune doar la noi sau doar la ei. Este un meci deschis, ambele joacă un fotbal frumos. 

Noi avem șanse mari, avem și suporterii care ne vor împinge spre un rezultat pe care ni-l dorim. Sunt foarte bine, vom vedea la ce nivel sunt mâine (n.r. duminică) seară, eu spun că sunt foarte bine. Simt că pot reveni la forma de înainte, nu am un obiectiv personal, doar să intru și să prind cât mai multe minute.

Îmi doresc să marchez și să mă bucur alături de suporteri. Mereu am făcut meciuri bune contra lor. Eu cred că e un meci deschis și asta face diferența, noi avem calitate mai mare și putem decide meciul. Goluri multe din partea noastră, sper”, a declarat Florinel Coman la conferința de presă.

Toni Petrea, înainte de duelul cu Craiova: „Aceasta este strategia lor”

În ultima săptămână, cei de la CSU Craiova au declarat că s-au confruntat cu probleme mari de efectiv din cauza gripei, iar din acest motiv Laurențiu Reghecampf are emoții în ceea ce privește alcătuirea unui prim „11” competitiv. 

Toni Petrea consideră că echipa sa nu trebuie să cadă în această capcană și să trateze duelul cu superficialitate, deoarece, în ciuda declarațiilor făcute, oltenii vor lupta pentru victorie pe Arena Națională.

Au un antrenor foarte bun, trebuie să ne ridicăm la nivelul partidei și să facem tot ce depinde de noi pentru a câștiga. Da, poate aceasta este strategia lor (n.r. făcând referire la declarațiile oltenilor din ultimele zile), fiecare echipă își stabilește anumite obiective. 

Sunt convins însă că vor veni și vor juca, chiar dacă am auzit că au ceva probleme de sănătate în rândul jucătorilor. Indiferent de componența echipei, vor încerca să facă un joc cât mai bun, așa că vom avea un meci foarte dificil. O victorie ne-ar îndepărta mai mult de ei, dar mai sunt multe meciuri de disputat. 

Este un joc important pentru ambele echipe. O victorie a noastră ne-ar aduce o oarecare liniște, dar se poate întâmpla orice până la final

- Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO Play-off, etapa 3 // Match Preview FCSB - CSU Craiova

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.