Liga 1

Liviu Ciobotariu dezvăluie momentele delicate prin care au trecut jucătorii săi: „Tușeau la pauză, nici nu puteam să dau indicații în vestiar!”

Liviu Ciobotariu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 aprilie 2022

FC Voluntari s-a impus la limită cu Farul, scor 1-0, după un gol marcat pe final de meci. După partidă, Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a comentat victoria echipei sale. 

„Știam că vom întâlni o echipă cu o posesie foarte bună. Noi ne-am făcut temele, strategia noastră a fost să le închidem culoarele. Nu le-am dat spații și chiar le-am spus jucătorilor la pauză că presimt că o să marcăm dintr-o fază fixă și am reușit. Îmi felicit jucătorii, a fost un efort mare depus de ei. 

Am avut și probleme medicale, i-am auzit și la pauză tușind, nici nu puteam să dau indicații în vestiar. Și în teren mi s-au părut puțin lenți. Unii s-au antrenat, alții mai puțin, dar e de apreciat efortul pe care l-au depus. 

Când jucăm acasă suntem o echipă puternică, greu de învins. Mă bucur că am dovedit că suntem echipa care poate pune probleme oricărei echipe”, a declarat Liviu Ciobotariu la LookSport.

Liviu Ciobotariu: „Sperăm ca la meciurile viitoare terenul să arate altfel”

Antrenorul Voluntariului a vorbit și despre starea gazonului de pe stadionul „Anghel Iordănescu”, criticat de fotbaliștii ambelor echipe la finalul meciului. 

Sperăm ca la meciurile viitoare terenul să arate altfel. Din câte am înțeles, se va lucra, îl vom reface. Ultima etapă nici nu cred că o vom juca aici, pentru că vor demara lucrările. 

Ne dorim foarte mult să fim aceeași surpriză care am fost în sezonul regulat, adică o echipă care joacă de la egal la egal cu tot ce înseamnă primele trei echipe din România în ordinea clasamentului”, a mai precizat Ciobotariu. 

Liviu Ciobotariu, despre Budescu

Tehnicianul a vorbit și despre starea lui Constantin Budescu, accidentat serios în prima repriză. Acesta a confirmat că mijlocașul are o ruptură de tendon și va lipsi o lungă perioadă de pe gazon. 

Sunt îngândurat pentru că l-am pierdut pe Budi pentru o perioadă foarte lungă. Are ruptură de tendon și îmi pare foarte rău pentru el pentru că nu mai poate evolua și îmi doresc să se refacă cât mai repede.
- Liviu Ciobotariu

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.